Op reis met een groot gezelschap? Dan zit u bij Van Slooten goed.

Met onze touringcars bent u verzekerd van een bekwame chauffeur en luxe!

Wilt u tourvervoer bestellen of vrijblijvend informatie ontvangen? Vult u dan dit formulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Dit formulier is geen bevestiging. Tourvervoer korter dan 24 uur voor vertrek kan niet besteld worden via dit formulier. Gelieve dan te bellen met 088 - 1616161

Vertrek

Vul hier de gegevens in waar u opgehaald wenst te worden.

Bestemming

Vul hier de gegevens in van uw bestemming.

Terug reis

Deze gegevens zijn nodig om het formulier te kunnen versturen.

Nieuws

Wij vervangen en monteren uw winterbanden

Winterbanden zijn zeer geschikt voor de weersomstandigheden in de herfst en in de winter. Hebt u er ooit over nagedacht hoe groot de contactzone tussen uw banden en de weg is?

Lees meer...

Auto elders gekocht?

Hebt u een auto elders gekocht en nog op zoek naar garage bij u in de buurt? Dan nodigen wij u uit om kennis te maken met onze werkplaats. Als u met ons een afspraak maakt dan controleren wij uw auto uitgebreid op een veelvoud van punten. Na deze controle ontvangt u van ons een overzicht van de technische staat van uw auto en krijgt u een gedegen advies over eventueel toekomstig onderhoud etc. Voor deze controlecheck betaalt u het luttele bedrag van € 27,50 incl. btw. Wij heten u graag van harte welkom.

Dè oplossing voor auto en bedrijfswagen diefstal

Autobedrijf van Slooten dealer van het beproefde BearLock beveiligingssysteem. Waar bij personenauto’s de diefstalscore met 8% is gedaald, nam over dezelfde periode (eerste halfjaar 2015 t.o.v. idem 2016) de diefstal van bedrijfsbusjes en auto’s aanzienlijk toe. Er is geen reden om aan te nemen dat deze kwalijke tendens zal afnemen… integendeel.

Lees meer...