Op reis met een groot gezelschap? Dan zit u bij Van Slooten goed.

Met onze touringcars bent u verzekerd van een bekwame chauffeur en luxe!

Wilt u tourvervoer bestellen of vrijblijvend informatie ontvangen? Vult u dan dit formulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Dit formulier is geen bevestiging. Tourvervoer korter dan 24 uur voor vertrek kan niet besteld worden via dit formulier. Gelieve dan te bellen met 088 - 1616161

Vertrek

Vul hier de gegevens in waar u opgehaald wenst te worden.

Bestemming

Vul hier de gegevens in van uw bestemming.

Terug reis

Deze gegevens zijn nodig om het formulier te kunnen versturen.

Nieuws

Caravanbanden vullen met stikstof

Behalve met lucht kun je een auto- of caravanband ook laten vullen met stikstof. Het voordeel hiervan is dat stikstof als vulmiddel een constante bandenspanning mogelijk maakt. Door de constante spanning wordt een beter rijgedrag verkregen. Een betere wegligging is het gevolg en de banden zullen minder snel slijten. Ook het rijden met de caravan is zo veiliger. Voor de kosten hoef je het echter niet te laten. Een met stikstof gevulde caravanband herken je aan het groene ventieldopje. (bron). Voor het vullen van uw banden met stikstof berekenen wij 3 euro per band. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt zo langs komen.

Airco-aanbieding van de week

Voor € 64,50 is uw airco weer in een optimale conditie. Koelt u airco niet voldoende, ervaart u nare luchtjes in de auto? Met de heerlijke warme dagen in het vooruitzicht, wilt u toch graag comfortabel autorijden. Uw airco kan echt niet zonder onderhoud. Voor die € 65,50 reinigen wij het airco systeem, vullen hem weer af met koudemiddel en we zorgen voor een verfrisser die uw airco reinigt van schimmels en bacteriën Maak snel een afspraak.

Gratis zomercheck

De zomer staat weer voor de deur, tijd voor vakantie en uitstapjes. Maar niet zonder eerst de gratis vakantiecheck te laten uitvoeren. Want wat uw bestemming ook is. Wij controleren voor u of uw auto daarvoor in de juiste conditie is. Maak dus snel een afspraak en maak gebruik van deze gratis service.