Bedrijfwagens op Urk en in Flevoland - Natuurlijk bij Autobedrijf Van Slooten

Bent u op zoek naar een bestelbus of busje voor jouw bedrijf? Dan zit u goed bij Van Slooten op Urk. Voor alles op het gebied van bedrijfswagens kunt u bij Van Slooten terecht. Naast het aanschaffen van de bedrijfswagen kunt u bij van Slooten terecht voor onderhoud, schadeherstel en banden.

 

Een nieuwe of occasion bedrijfswagen

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen of wilt u een bestelbus voor korte afstanden en vindt u het niet erg dat er al kilometers zijn gemaakt? Voor beide soorten kunt u terecht bij autobedrijf van Slooten. Op deze pagina ziet u direct het aanbod van de bedrijfswagengarage van Urk en de Noordoostpolder.

Een bus als bedrijfswagen

Zoekt u een bus om als bedrijfswagen te gebruiken. Dan is autobedrijf van Slooten de juiste partner. Wij staan voor u klaar in onze showroom aan het Spijk op Urk. Wij hebben bedrijfsbussen van verschillende merken in ons wisselende assortiment.

Een bedrijfswagen nodig als ZZP’er? 

Bent u ZZP’er en heeft u dagelijks uw bedrijfswagen nodig om van en naar uw klussen te rijden? Laat ons weten welke eisen u aan een bedrijfswagen stelt en wij adviseren u op maat. Wij kunnen bij specifieke wensen ook op zoek gaan naar de juiste wagen voor uw onderneming.

Bedrijfswagens van Ford of Toyota

Wij kunnen bedrijfswagens van alle merken leveren, bijvoorbeeld van Toyota en Ford. Wij hebben regelmatig Ford Transit busjes en de Toyota Proace in onze showroom staan. Maar, ook de Opel Vivaro is een bedrijfswagen die we regelmatig hebben staan. Bekijk het actuele aanbod bedrijfswagens altijd op deze pagina.

Onderhoud van uw bedrijfswagen op Urk

Naast de verkoop van nieuwe of gebruikte bedrijfswagens kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en schadeherstel. Wij zijn een full-service bedrijfswagengarage met eigen vakkundige monteurs, een grote garage en een eigen schadeherstelbedrijf. U kunt kortom uw volledige onderhoud onderbrengen bij autobedrijf Van Slooten.