Uw auto in goede handen bij Bosch Car Service Urk

Bij Bosch Car Service Urk – Autobedrijf Van Slooten doen we werkelijk alles voor uw auto. Onder één dak vindt u alle diensten die u nodig heeft. Van deskundig advies, vakkundig onderhoud en reparatiewerk tot het regelen van andere zaken voor uw auto. U kunt bij ons terecht voor pechhulp, een autoverzekering, autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto's.

Of het nu gaat om reparatie, APK-keuring, een onderhoudsbeurt of het aanschaffen van een nieuwe auto, bij ons bent u aan het juiste adres. Met de naam Bosch Car Service achter ons, kunt u dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid verwachten waar Bosch om bekend staat. Geniet van de voordelen die wij als Bosch Car Service Urk u bieden.

Bij Bosch Car Service Urk kunt u rekenen op verschillende voordelen en hoogwaardige dienstverlening:

 

 

Fabrieksgarantie

Ongeacht waar u uw auto heeft gekocht, behoudt u bij onderhoud en reparatie bij ons de fabrieksgarantie. U kunt dus gerust bij ons terecht voor onderhoud aan uw nieuwe auto. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en maken gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie geldig blijft.

 

Breed scala aan diensten

Of u nu een auto heeft van een bekend merk of een ander merk, bij ons kunt u terecht voor advies, reparatie en onderhoud van alle auto's. Onze diensten omvatten onder andere pechhulp, expertise in elektrische en hybride auto's, accucheck, APK-keuring en aircocontrole.

 

Kwaliteit

Bij Bosch Car Service Urk kunt u dezelfde kwaliteit verwachten waar Bosch om bekend staat. We waarborgen onze kwaliteit door verplichte technische trainingen voor onze monteurs en regelmatige kwaliteitsaudits. Bovendien zijn we lid van BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk.

 

Kennis en ervaring

Dankzij de ondersteuning van Bosch kunnen we u betrouwbare dienstverlening bieden. Onze Bosch Car Service-monteurs volgen jaarlijks technische trainingen van Bosch. Mocht een defect aan uw auto lastig te vinden zijn, dan staat er een technische Bosch-expert klaar om ons te helpen uw auto weer in orde te maken.

 

Bosch onderdelen

Wij werken met onderdelen, apparatuur en software van Bosch, wat betekent dat u bij Bosch Car Service Urk dezelfde kwaliteit kunt verwachten als van Bosch. Door het gebruik van Bosch-onderdelen blijft uw auto in goede staat, en met behulp van de diagnoseapparatuur van Bosch kunnen onze monteurs snel en betrouwbaar een diagnose stellen.

 

Bij Bosch Car Service Urk profiteert u van het gemak van alles onder één dak, behoudt u de fabrieksgarantie bij onderhoud en reparatie, vermijdt u onverwachte kosten en bent u verzekerd van kwaliteit.

 

 

Bosch Car Service Urk – Autobedrijf Van Slooten

Het Spijk 19
8321 WT
Urk
0527-681666
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingstijden

Maandag: 8:00-18:00
Dinsdag: 8:00-18:00
Woensdag: 8:00-18:00
Donderdag: 8:00-18:00
Vrijdag: 8:00-18:00
Zaterdag: 8:00-16:00
Zondag: Gesloten