Leerlingenvervoer is voor kinderen die niet zelfstandig of niet onder begeleiding van ouders/verzorgers van en naar een basisschool, speciale school voor basisonderwijs, of een school voor (voortgezet) speciaal onderwijs kunnen reizen. 

Als een kind niet zelfstandig en niet onder begeleiding van en naar school kan reizen, kan een vergoeding verstrekt worden per taxi of busje. Het vervoer per taxi busje noemen we aangepast leerlingenvervoer

Van Slooten heeft veel ervaring met het brengen en halen van leerlingen naar diverse bestemmingen ten behoeve van het basisonderwijs op grond van richting, speciaal basisonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en regulier onderwijs voor gehandicapte leerlingen. Dit op individuele, dan wel collectieve basis.

Het is belangrijk voor de leerlingen, ouders/verzorgers en de opdrachtgevers dat dit vervoer goed, comfortabel en veilig verzorgd wordt. Dit door middel van een vast concept, vaste routes, ervaren en goed opgeleide medewerkers en aangepaste voertuigen.

Dagelijks worden door ons een groot aantal leerlingen van en naar de diverse scholen binnen en buiten de regio vervoerd.

Documenten:

Diensten

Nieuws

Altijd welkom bij Van Slooten

Ook tijdens deze bijzondere tijden blijven wij zorgen voor uw mobiliteit.
Onze werkplaatsen, autobedrijf en autoschadebedrijf, zijn gewoon geopend voor reparatie en onderhoud aan uw auto.
Onze showroom (online) en ons showplein ( fysiek) zijn zoals altijd te bezoeken.

Lees meer...

We doen alles voor uw auto

Wij doen alles voor uw auto en met alles bedoelen we ook echt alles! Bij Bosch Car Service Autobedrijf van Slooten vindt u alles wat u voor uw auto nodig heeft heel gemakkelijk onder één dak.

Lees meer...

Onderhoud

Rijdt u een leaseauto! Ook dan kunt u het onderhoud aan uw auto door Autobedrijf van Slooten laten uitvoeren. Het wisselen van zomer- en winterbanden is bij ons ook geen probleem en we kunnen de gewisselde banden voor u opslaan.

Lees meer...