Kamperen of op pad met de camper is in. In binnen- of buitenland, alles heeft zijn eigen charme. Genieten van een heerlijke vakantie of weekend in alle vrijheid. 

Belangrijk is dat u met uw caravan goed voorbereid op pad gaat, en u niet laat verrassen door eventuele technische mankementen.

Ook voor campers hebben wij een eigen onderhoudsteam wat zowel het woongedeelte als het motorgedeelte kan voorzien van onderhoud en een APK-keuring.


Neem contact op


Uw camper of caravan goed te onderhouden en regelmatig te laten controleren, draagt bij aan zorgeloos genieten als u op pad gaat. 

Bij Caravan en Camper Service Van Slooten zit u goed! U woont op Urk, in Emmeloord of ergens anders in de Noordoostpolder? Wij zijn hét adres voor uw caravan- en camper onderhoud. Ook als u woonachtig bent in Dronten, Swifterbant of Lelystad of andere plaatsen in Flevoland. U kunt u caravan of camper rustig een paar dagen vooraf brengen of wat langer laten staan als u niet direct in de gelegenheid bent om hem na het onderhoud direct op te halen.

Onderhoud van uw caravan of camper

Het onderhouden van uw caravan of camper is iets dat met zorg moet gebeuren. Onze vakmensen zijn daarom getraind in het werken met allerlei types en merken caravans en campers.

BOVAG

Wij houden ons bij het controleren aan de BOVAG-normen en u krijgt van ons dan ook een BOVAG-onderhoudssticker en BOVAG-keuringsrapport mee. De koppeling tussen uw caravan en de auto moet altijd veilig zijn, daarom controleren wij ook uw dissel. Daarnaast kunnen we een controlebeurt uitvoeren voor het onderstel en de opbouw van uw caravan. Bovendien kunnen wij zelfstandig de BOVAG remmentest uitvoeren op onze eigen remmen teststraat.

Caravanonderhoud en camperonderhoud met BOVAG-Keuringsrapport.

Als u uw camper laat onderhouden door autobedrijf Van Slooten krijgt u van ons een officiële BOVAG-keuring met keuringsrapport. U weet dan precies hoe uw caravan of camper er voorstaat en wat er moest worden onderhouden. Een keuringsrapport voor uw camper of caravan is bovendien niet alleen nuttig om uw onderhoud bij te houden. Bij een eventuele verkoop kunt u aan de koper laten zien dat uw voertuig goed is onderhouden en welk onderdelen er door de jaren heen zijn vervangen.
 

Complete controle van uw caravan of camper

Andere checks die wij uitvoeren zijn het controleren van het kitwerk, het uitvoeren van een vochtmeting en het controleren van uw watersysteem. Bovendien controleren we uw leidingen, schoonwatertank en vuilwatertank. Daarnaast nemen we uw accu’s en bedrading onder de loep en voeren we een stekkercontrole uit. Is het nodig om een nieuwe of extra accu te plaatsen? Dan kunnen we dit direct voor u doen!
 

Mover vervanging of controle

Een goedwerkende mover helpt uw caravan om zorgeloos op de juiste plaats te komen staan. Heeft uw caravan een nieuwe mover nodig of wilt u de huidige laten controleren? Onze vakmensen weten precies wat nodig is!
 

Reparatie van uw camper of caravan

Worden er tijdens de controle euvels gevonden waarvoor reparatie nodig is of heeft u andere schade die gerepareerd moet worden? Bij Van Slooten kan onze garage dit zelfstandig oplossen. Onze vakkundig opgeleide monteurs lossen het probleem in korte tijd voor u op zodat u met veilig en betrouwbaar vervoer aan uw vakantie kan beginnen!
 

Polijsten van kunststof ramen

Een van onze andere diensten is het polijsten van kunststof ramen. Door het polijsten van deze ramen glanzen ze als nooit tevoren en verdwijnen krassen als sneeuw voor de zon.

 
Nét dat beetje extra!

Uw caravan of camper is belangrijk voor u en daarom kunnen wij u ook een aantal extra diensten aanbieden. Denk daarbij aan het plaatsen van extra functionaliteiten, maar ook het aanbrengen van langdurige beschermcoating op de buitenkant van uw camper of caravan. In samenwerking met onze partner KIEK Reclame kunnen wij ook warmtewerende folie op uw ramen aanbrengen. Deze folie zorgt ervoor dat uw camper of caravan op de hete zomerdagen veel minder snel opwarmt.

De nummer één in Camperonderhoud en Caravanonderhoud in de Noordoostpolder en omstreken

Binnen de Noordoostpolder is van Slooten hèt adres voor camper- en caravonderhoud met BOVAG-keuringsrapport. Of u nu op de camping staat in Marknesse of Dronten of woonachtig bent in Espel, Tollebeek, Rutten of Creil. Van Slooten is dichtbij en staat altijd voor u klaar.

Woont u in een van de polderdorpen, dan is het bovendien heel makkelijk om de caravan te laten staan. U brengt de camper of caravan bijvoorbeeld op zaterdag en haalt hem maandag gekeurd en onderhouden weer op! Heeft u de camper of caravan pas veel later weer nodig? Geen zorgen, u mag uw voertuig best even bij ons laten staan na of voor het onderhoud. 

Hét adres voor uw camper- en caravanservices in Flevoland

Of u nu uit Emmeloord, Bant, Dronten of Lelystad komt. Wij onderhouden en repareren uw caravan en/of camper met oog voor detail en in achtneming van alle veiligheidsnormen. Neem contact op voor een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0527-681666

Caravan en Camperservice van Slooten - Wij hebben er écht verstand van!

 

Wat houdt een BOVAG Onderhoudsbeurt precies in voor een caravan en vouwwagen?

Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt controleert een gecertificeerde keurmeester je caravan of vouwwagen. Voor een caravan zijn dat 60 punten en voor een vouwwagen 35 punten.

Een erkend keurmeester controleert al deze punten waaronder op wettelijke eisen zoals op banden en op veiligheid zoals van de gasinstallatie.

Wat houdt een BOVAG Onderhoudsbeurt in voor campers?


Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt controleert een gecertificeerde keurmeester je camper. Voor een camper zijn dat ruim 30 punten.

De camper wordt op diverse plekken gecontroleerd op vocht, zodat eventuele waterlekkages in een vroeg stadium worden ontdekt. Ook de elektra, aansluitingen, aarding, zekeringen, verlichting en accu, worden gecontroleerd.