Het Shell Tankstation Van Slooten is gelegen op de hoek Meep/Marsdiep te Urk, langs een doorgaande verbindingsweg tussen de Urkerweg en de Domineesweg.

Buiten, onder een ruime overkapping, staan een negental elektronische pompen, waarmee u benzine, dieselolie en autogas kunt tanken. Ook is er een pomp beschikbaar waar men de goedkopere zogeheten witte gasolie kan tanken, geschikt voor heftrucks, landbouwvoertuigen en koelaggregaten.

Bekend zijn onze scherpe prijzen maar natuurlijk staan wij ook garant voor de goede kwaliteit van de brandstoffen die we leveren.

Buiten de ruime openingsuren van de shop, kan er gebruik gemaakt worden van een credit-card automaat. Er kan dus 24 uur per dag getankt worden. Bankpassen en de meest gebruikelijke creditcards worden door deze automaat geaccepteerd. Vanzelfsprekend hoort hier ook de Van Staveren tankpas bij.

Gedurende de openingstijden rekent u het getankte binnen in onze ruime shop af. U kunt hier ook terecht voor koffie en broodjes, sigaretten, ijs snoep en diverse frisdranken. Ook vindt u in onze shop diverse wegenkaarten en autoaccessoires.

Tankstation Van Slooten is voorzien van de meest moderne apparatuur en installaties, zowel buiten als binnen. Natuurlijk zijn alle mogelijkheden gebruikt om het milieu te beschermen; speciale opslagtanks, vloeistofdichte bestrating en het station is reeds voorzien van het in de toekomst verplichte dampretoursysteem.

Hebt u nog geen Van Staveren tankpas? Haal dan een aanvraagformulier af bij ons tankstation en na het invullen en inleveren van dit formulier zorgen wij ervoor dat u binnen 48 uur uw tankpas thuis ontvangt.

Bij ons tankstation vindt u ook de mogelijkheid om uw auto of caravan van binnen en van buiten te (laten) reinigen. Voor meer informatie hierover kiest u het item wascentrum.

Een extra servicestation op Urk is het onbemande station aan de Pan 1. Ook hier zijn pompen beschikbaar voor het tanken van benzine en gasolie. Ook is hier AdBlue verkrijgbaar.

AdBlue is een 32,5% oplossing van ureum in gedemineraliseerd water, die gebruikt wordt als bijvoeging bij bijvoorbeeld vrachtwagens die diesel gebruiken, om ze schoner te laten rijden.

AdBlue wordt in een afzonderlijke tank op de vrachtwagens meegenomen. Het middel wordt in de hete uitlaatgassen ingespoten vóór een speciale katalysator. De bij de verbranding gevormde stikstofoxiden worden omgezet in elementair stikstof en water. Het verbruik van AdBlue is 3-5% van het dieselverbruik. Door AdBlue toevoeging wordt het mogelijk dat dieselmotoren voldoen aan de in 2005 ingevoerde Euro IV-norm en de toekomstige Euro V-norm (bron: Wikipedia). Speciaal voor vrachtwagens is dit station voorzien van een hi-speed pomp.

Graag tot ziens!

Nieuws

Wij vervangen en monteren uw winterbanden

Winterbanden zijn zeer geschikt voor de weersomstandigheden in de herfst en in de winter. Hebt u er ooit over nagedacht hoe groot de contactzone tussen uw banden en de weg is?

Lees meer...

Auto elders gekocht?

Hebt u een auto elders gekocht en nog op zoek naar garage bij u in de buurt? Dan nodigen wij u uit om kennis te maken met onze werkplaats. Als u met ons een afspraak maakt dan controleren wij uw auto uitgebreid op een veelvoud van punten. Na deze controle ontvangt u van ons een overzicht van de technische staat van uw auto en krijgt u een gedegen advies over eventueel toekomstig onderhoud etc. Voor deze controlecheck betaalt u het luttele bedrag van € 27,50 incl. btw. Wij heten u graag van harte welkom.

Dè oplossing voor auto en bedrijfswagen diefstal

Autobedrijf van Slooten dealer van het beproefde BearLock beveiligingssysteem. Waar bij personenauto’s de diefstalscore met 8% is gedaald, nam over dezelfde periode (eerste halfjaar 2015 t.o.v. idem 2016) de diefstal van bedrijfsbusjes en auto’s aanzienlijk toe. Er is geen reden om aan te nemen dat deze kwalijke tendens zal afnemen… integendeel.

Lees meer...