Het Shell Tankstation Van Slooten is gelegen op de hoek Meep/Marsdiep te Urk, langs een doorgaande verbindingsweg tussen de Urkerweg en de Domineesweg.

Buiten, onder een ruime overkapping, staan een negental elektronische pompen, waarmee u benzine, dieselolie en autogas kunt tanken. Ook is er een pomp beschikbaar waar men de goedkopere zogeheten witte gasolie kan tanken, geschikt voor heftrucks, landbouwvoertuigen en koelaggregaten.

Bekend zijn onze scherpe prijzen maar natuurlijk staan wij ook garant voor de goede kwaliteit van de brandstoffen die we leveren.

Buiten de ruime openingsuren van de shop, kan er gebruik gemaakt worden van een credit-card automaat. Er kan dus 24 uur per dag getankt worden. Bankpassen en de meest gebruikelijke creditcards worden door deze automaat geaccepteerd. Vanzelfsprekend hoort hier ook de Van Staveren tankpas bij.

Gedurende de openingstijden rekent u het getankte binnen in onze ruime shop af. U kunt hier ook terecht voor koffie en broodjes, sigaretten, ijs snoep en diverse frisdranken. Ook vindt u in onze shop diverse wegenkaarten en autoaccessoires.

Tankstation Van Slooten is voorzien van de meest moderne apparatuur en installaties, zowel buiten als binnen. Natuurlijk zijn alle mogelijkheden gebruikt om het milieu te beschermen; speciale opslagtanks, vloeistofdichte bestrating en het station is reeds voorzien van het in de toekomst verplichte dampretoursysteem.

Hebt u nog geen Van Staveren tankpas? Haal dan een aanvraagformulier af bij ons tankstation en na het invullen en inleveren van dit formulier zorgen wij ervoor dat u binnen 48 uur uw tankpas thuis ontvangt.

Bij ons tankstation vindt u ook de mogelijkheid om uw auto of caravan van binnen en van buiten te (laten) reinigen. Voor meer informatie hierover kiest u het item wascentrum.

Een extra servicestation op Urk is het onbemande station aan de Pan 1. Ook hier zijn pompen beschikbaar voor het tanken van benzine en gasolie. Ook is hier AdBlue verkrijgbaar.

AdBlue is een 32,5% oplossing van ureum in gedemineraliseerd water, die gebruikt wordt als bijvoeging bij bijvoorbeeld vrachtwagens die diesel gebruiken, om ze schoner te laten rijden.

AdBlue wordt in een afzonderlijke tank op de vrachtwagens meegenomen. Het middel wordt in de hete uitlaatgassen ingespoten vóór een speciale katalysator. De bij de verbranding gevormde stikstofoxiden worden omgezet in elementair stikstof en water. Het verbruik van AdBlue is 3-5% van het dieselverbruik. Door AdBlue toevoeging wordt het mogelijk dat dieselmotoren voldoen aan de in 2005 ingevoerde Euro IV-norm en de toekomstige Euro V-norm (bron: Wikipedia). Speciaal voor vrachtwagens is dit station voorzien van een hi-speed pomp.

Graag tot ziens!

Diensten

Nieuws

Altijd welkom bij Van Slooten

Ook tijdens deze bijzondere tijden blijven wij zorgen voor uw mobiliteit.
Onze werkplaatsen, autobedrijf en autoschadebedrijf, zijn gewoon geopend voor reparatie en onderhoud aan uw auto.
Onze showroom (online) en ons showplein ( fysiek) zijn zoals altijd te bezoeken.

Lees meer...

We doen alles voor uw auto

Wij doen alles voor uw auto en met alles bedoelen we ook echt alles! Bij Bosch Car Service Autobedrijf van Slooten vindt u alles wat u voor uw auto nodig heeft heel gemakkelijk onder één dak.

Lees meer...

Onderhoud

Rijdt u een leaseauto! Ook dan kunt u het onderhoud aan uw auto door Autobedrijf van Slooten laten uitvoeren. Het wisselen van zomer- en winterbanden is bij ons ook geen probleem en we kunnen de gewisselde banden voor u opslaan.

Lees meer...