Online banden koopt u inclusief montage bij Van Slooten op Urk

Bent u op zoek naar nieuwe banden of velgen? Dan bent u bij Autobedrijf van Slooten op Urk aan het juiste adres. Onze online bandenshop maakt het makkelijk om de juiste banden te bestellen en te laten monteren in onze garage.

 

Banden kopen inclusief montage

Online banden kopen is heel gemakkelijk in onze online bandenshop:

  • Stap 1: Zoek uw banden en/of velgen uit in de bandenwebshop
  • Stap 2: Voeg de banden en/of velgen toe aan de winkelwagen
  • Stap 3: Voer uw gegevens in en druk op ‘Ga verder’
  • Stap 4: Uw bestelling komt binnen bij ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken
  • Stap 5: Betaling vindt achteraf plaats bij ons in het bedrijf

*Alle bandenprijzen zijn inclusief montage, balanceren, ventiel, verwijderingsbijdrage en BTW. De velgenprijzen zijn exclusief montage. Informeer naar de mogelijkheden.

 Banden en velgen kopen op Urk

Bent u op zoek naar nieuwe banden voor uw auto? Dan is autobedrijf van Slooten op Urk uw ideale partner. In tegenstelling tot veel andere bandenwinkels geven wij u namelijk een all-in prijs mee. Wij regelen niet alleen dat de juiste band voor u klaar staat, maar monteren deze ook gratis. Er zijn geen verborgen kosten en onze communicatie met u is altijd transparant. Aan de aanschaf van velgen zijn er wel montagekosten verbonden, neem contact met ons op voor meer informatie.

Een betrouwbare partner voor uw banden en velgen

Autobedrijf Van Slooten is een instituut op Urk. Als autoriteit op het gebied van autoverkoop, occasions, onderhoud en schadeherstel is het bedrijf gegroeid naar een full-service autobedrijf. U weet daarom dat uw banden in goede handen zijn. Onze ervaren monteurs weten precies welke banden u nodig heeft, hoe deze gemonteerd moeten worden en welke tips zij u mee moeten geven.

Een nieuwe band koop je bij Van Slooten

Een nieuwe band nodig voor je auto? Dat doe je natuurlijk bij Van Slooten. Bestel eenvoudig je band naar keuze in onze online bandenshop. Wij helpen je de juiste afmetingen te kiezen en vervolgens monteren we de banden gratis in onze werkplaats.

All-season banden, winterbanden en zomerbanden

Wij zijn het adres voor al uw types banden. Bij ons kunt u terecht voor een groot assortiment zomerbanden, winterbanden en vierseizoenen (all-season) banden. Wij leveren alle bekende merken waaronder: Bridgestone, Goodyear, Pirelli, Michelin, Viking, Vredestein, Continental, Dunlop, Goldline en Lanvigator. Heeft u een bepaalde voorkeur of wilt u weten welk merk het beste bij uw auto past? Vraag het onze ervaren monteurs of verkoopmedewerkers voor u uw bestelling afrondt.

Ook voor uw Run Flat Banden

Naast reguliere banden hebben wij ook Run Flat banden in onze online bandenshop. Op deze banden kunt u bij een lekke band nog 80km doorrijden met een snelheid tot 80km/u. Een ideaal alternatief voor de thuisbrenger van vroeger. Run Flat banden hebben het voordeel dat u niet meer langs een gevaarlijke weg hoeft stil te staan om uw band te verwisselen. Een veilige, bewezen en slimme oplossing voor uw banden!