Bent u op zoek naar een tweedehands auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij van Slooten bieden wij altijd een groot aantal occasions aan van verschillende topmerken. Wij kijken niet op een merk, maar kijken wel naar kwaliteit. Bij Autobedrijf van Slooten weten we wat we aanbieden. Ons bedrijf heeft naast onze showroom een hypermoderne werkplaats met gediplomeerde, ervaren monteurs.

 

Mercedes, BMW of Audi – Je zit goed bij van Slooten

 

Ben jij op zoek naar een tweedehands Audi, Mercedes of Audi? Dan kan je met een gerust hard langs bij Van Slooten op het Spijk te Urk. Regelmatig hebben wij auto’s van deze topmerken in onze showroom of op het showplein staan. Kijk even op onze website of jouw nieuwe auto tussen de collectie staat en kom langs voor een proefrit. Je kan natuurlijk ook even komen kijken of een van de andere auto’s iets voor je is. Audi, Mercedes en Audi zijn premium merken die staan voor kwaliteit en stijl. Wij zorgen er daarom graag voor dat de auto die jij graag wil rijden ook echt in topstaat is. We bieden bij de aanschaf van een auto korting aan op diverse onderhoudspakketten zodat deze ook in topstaat blijft.

 

Van Peugeot tot Renault en van Citroen tot Opel

 

Naast voorgaande merken hebben wij ook prachtige merken als Citroen, Opel, Renault en Peugeot in onze showroom staan. En wat denk je van leuke wagens als de Mini Cooper en de Fiat 500? Bij Van Slooten kijken we niet naar een merk, maar naar de prestaties van de wagen. Daarom bieden wij een veelvoud van deze leuke merken tweedehands aan. Ons assortiment wordt iedere dag bijgewerkt dus blijf onze website en sociale media in de gaten te houden om je nieuwe droomauto niet te missen!

 

Wij blijven natuurlijk de specialist in Toyota en Ford occasions

 

Van oudsher is Van Slooten de expert op het gebied van Toyota en Ford occasions. Die expertise blijft natuurlijk behouden bij ons bedrijf. Als je een kijkje neemt in onze catalogus zie je daarin een groot aantal tweedehands auto’s van deze merken. Onze ervaren monteurs weten precies hoe ze met deze auto’s om moeten gaan en de stabiliteit van de modellen is bewezen. Toyota is een van de grootste merken als het gaat om hybride motoren en ook daarin kennen wij alle kneepjes van het vak. Van Aygo tot Yaris en van Escort tot Fiesta, wij weten er alles van!

 

Een tweedehands SUV koop je bij Van Slooten op Urk

 

De laatste jaren zijn SUV’s enorm in opkomst. Reden genoeg voor Autobedrijf Van Slooten om een ruim assortiment aan te houden in onze showroom en op het showplein. Een SUV occasion is groter en hoger dan de meeste auto’s en dat ze geliefd zijn snappen we wel. Bekijk een aantal prachtige modellen in onze catalogus en kies de SUV die jouw hard sneller doet kloppen uit. Kom eens langs voor een proefrit en vergelijk direct de wagen met een van onze andere modellen. Wie weet ga je toch liever voor een crossover of blijkt onverwachts de Pick-up truck wel jouw nieuwe vervoersmiddel! 

 

Op zoek naar jouw droomauto? Wij zoeken hem op!

 

Staat jouw droomauto niet op onze website of kan je hem nergens vinden? Maak je niet druk, want er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Bij Van Slooten helpen we je graag om je dromen uit te laten komen. Kom bij ons langs of stuur een mailtje met jouw wensen en wij gaan voor je op zoek. Door onze grote catalogus aan inkopers kunnen wij vaak in korte tijd de auto van je dromen naar Urk brengen. Klaar voor jouw proefrit!

 

Kom langs bij onze showroom en bekijk ons showplein

 

Op zoek naar een occasion van jouw favoriete merk? Kom dan eens kijken in onze showroom of op ons showplein te Urk. De koffie staat altijd klaar en er is altijd een groot assortiment tweedehands auto’s aanwezig!