Door ervaring en vakkennis zijn we perfect in staat om uw personenauto of bestelwagen, van welk merk dan ook, op de enige juiste manier te onderhouden en te repareren. Wij staan met een persoonlijke benadering garant voor optimale service en klantvriendelijkheid. U bepaalt onze visie. Als u tevreden bent, zijn wij het ook. We geven garantie op ons onderhoud en reparatie.

Optimale service

Als Bosch Car Service garage garanderen we een vakkundige uitvoering van onderhoud en/of reparatiewerk aan uw nieuwe of gebruikte auto.

Wij staan voor een goede prijs en kwaliteit. Dat is wat u van ons mag verwachten. Ook staan wij garant voor optimale service.

 

APK keuring

Een APK keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt is gratis. Wij letten op de verkeersveiligheid, het milieu en de juiste registratie.

De keurmeester let onder andere op de volgende onderdelen:

Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
Milieu: uitlaatgassen
Algemeen: het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof

De APK keuring is helemaal gratis als u deze combineert met een onderhoudsbeurt.

 

Vervangend vervoer

Tijdens de periode dat u uw eigen auto in verband met onderhoud of reparatie moet missen, kunt u uiteraard gebruik maken van een leenauto of -fiets. Wij zorgen ervoor dat u altijd mobiel blijft.

Storingdiagnose

Professionele en effectieve storingsdiagnose! Snel weer op weg begint met de juiste diagnose. Wij beschikken over de meest nauwkeurige en actuele informatie over uw auto. Hierdoor kunnen wij snel en nauwkeurig een storing verhelpen.

 

Aircoservice

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. We kijken naar de temperatuur in uw auto, controleren de werking van uw airco en vullen uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

 

Bandenservice

Het is van belang dat u op de juiste banden rijdt. Het juiste profiel zorgt voor grip en stabiliteit op de weg en kan bij slecht weer, scherpe bochten of een noodstop een cruciaal verschil maken. Het rijden op de verkeerde banden gaat ook ten koste van het rijcomfort. Zomerbanden, winterbanden of all season banden. Bij ons krijgt u een duidelijk advies. Wij zorgen ook voor de opslag van uw banden.

 

Leeftijdskorting

Uw loyaliteit aan ons bedrijf levert u geld op. Is uw auto vier jaar of ouder en maakt u een afspraak voor onderhoud of reparatie, dan krijgt u korting op de factuur van de werkplaats. Een APK keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt is dan helemaal gratis. Het is aantrekkelijker uw auto bij ons te blijven onderhouden want het kortingspercentage loopt alleen maar op naar mate uw auto ouder wordt.

Één tot en met drie jaar? 5%
Vier jaar? 7,5% Acht jaar? 16%
Vijf jaar? 10% Negen jaar? 18%
Zes jaar? 12% Tien jaar? 20%
Zever jaar? 14% Ouder dan tien jaar? 20%

Korting geldt niet voor voor arbeidsloon of voor banden.

 

Loyaliteitsprogramma

Als u een onderhoudsbeurt door ons laat uitvoeren, dan komt u voor de daaropvolgende 12 maanden of tot de volgende onderhoudsbeurt in aanmerking voor ons loyaliteitsprogramma. Dit houdt het volgende in:

  • Gratis zomer- /wintercheck
  • Gratis tussentijdse controle op oliepeil en koelvloeistof
  • Gratis tussentijdse controle op verlichting
  • Gratis tussentijds bijvullen van smeerolie
  • Gratis controle van uw bandenspanning
  • Gratis controle van uw bandenprofiel
  • Geen arbeidsloon bij tussentijds vervangen van kapotte lampen

Wij stofzuigen uw auto gratis bij uw eerstvolgende onderhoudsbeurt.

Diensten

Nieuws

Autobedrijf Van Slooten Urk B.V. officieel Erkend Duurzaam

Autobedrijf van Slooten Urk b.v. is sinds 24 augustus 2023 officieel Erkend Duurzaam gecertificeerd. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en is het bewijs dat wij als autobedrijf duurzaam ondernemen in alle facetten van de bedrijfsvoering heeft verankerd.

Lees meer...

Altijd welkom bij Van Slooten

Ook tijdens deze bijzondere tijden blijven wij zorgen voor uw mobiliteit.
Onze werkplaatsen, autobedrijf en autoschadebedrijf, zijn gewoon geopend voor reparatie en onderhoud aan uw auto.
Onze showroom (online) en ons showplein ( fysiek) zijn zoals altijd te bezoeken.

Lees meer...

Onderhoud

Rijdt u een leaseauto! Ook dan kunt u het onderhoud aan uw auto door Autobedrijf van Slooten laten uitvoeren. Het wisselen van zomer- en winterbanden is bij ons ook geen probleem en we kunnen de gewisselde banden voor u opslaan.

Lees meer...