Door ervaring en vakkennis zijn we perfect in staat om uw personenauto of bestelwagen, van welk merk dan ook, op de enige juiste manier te onderhouden en te repareren. Wij staan garant voor optimale service en klantvriendelijkheid. U bepaalt onze visie. Als u tevreden bent, zijn wij het ook. We geven garantie op ons onderhoud en reparatie.

APK keuring

Een APK keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt is gratis. Wij letten op de verkeersveiligheid, het milieu en de juiste registratie. De keurmeester let onder andere op de volgende onderdelen:
Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
Milieu: uitlaatgassen
Algemeen: het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof

De APK keuring is helemaal gratis als u deze combineert met een onderhoudsbeurt.

Optimale service

Als Bosch Car Service garage garanderen we een vakkundige uitvoering van onderhoud en/of reparatiewerk aan uw nieuwe of gebruikte auto. Wij staan voor een goede prijs en kwaliteit. Dat is wat u van ons mag verwachten. Ook staan wij garant voor optimale service.

Vervangend vervoer

Tijdens de periode dat u uw eigen auto in verband met onderhoud of reparatie moet missen, kunt u uiteraard gebruik maken van een leenauto of -fiets. Wij zorgen ervoor dat u altijd mobiel blijft.

Storingdiagnose

Professionele en effectieve storingsdiagnose! Snel weer op weg begint met de juiste diagnose. Wij beschikken over de meest nauwkeurige en actuele informatie over uw auto. Hierdoor kunnen wij snel en nauwkeurig een storing verhelpen.

Aircoservice

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. We kijken naar de temperatuur in uw auto, controleren de werking van uw airco en vullen uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

Bandenservice

Het is van belang dat u op de juiste banden rijdt. Het juiste profiel zorgt voor grip en stabiliteit op de weg en kan bij slecht weer, scherpe bochten of een noodstop een cruciaal verschil maken. Het rijden op de verkeerde banden gaat ook ten koste van het rijcomfort. Zomerbanden, winterbanden of all season banden. Bij ons krijgt u een duidelijk advies. Wij zorgen ook voor de opslag van uw banden.

Leeftijdskorting

Uw loyaliteit aan ons bedrijf levert u geld op. Is uw auto vier jaar of ouder en maakt u een afspraak voor onderhoud of reparatie, dan krijgt u korting op de factuur van de werkplaats. Een APK keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt is dan helemaal gratis. Het is aantrekkelijker uw auto bij ons te blijven onderhouden want het kortingspercentage loopt alleen maar op naar mate uw auto ouder wordt.
Staffel kortingspercentage*
Vier jaar oud: 10%
Vijf jaar oud: 15%
Zes jaar oud: 16%
Zeven jaar oud: 17%
Acht jaar oud: 18%
Negen jaar oud: 19%
Tien jaar of ouder: 20%
*) Geldt niet voor lopende acties of voor banden, daar hebben we speciale prijzen voor. Geldt niet voor spuitwerk en schadereparaties.

Loyaliteitsprogramma

Als u een onderhoudsbeurt door ons laat uitvoeren, dan komt u voor de daaropvolgende 12 maanden of tot de volgende onderhoudsbeurt in aanmerking voor ons loyaliteitsprogramma. Dit houdt het volgende in:

  • Gratis zomer- /wintercheck
  • Gratis tussentijdse controle op oliepeil en koelvloeistof
  • Gratis tussentijdse controle op verlichting
  • Gratis tussentijds bijvullen van smeerolie
  • Gratis controle van uw bandenspanning
  • Gratis controle van uw bandenprofiel
  • Geen arbeidsloon bij tussentijds vervangen van kapotte lampen

Wij stofzuigen uw auto gratis bij uw eerstvolgende onderhoudsbeurt.

Diensten

Nieuws

Onderhoud

Rijdt u een leaseauto! Ook dan kunt u het onderhoud aan uw auto door Autobedrijf van Slooten laten uitvoeren. Het wisselen van zomer- en winterbanden is bij ons ook geen probleem en we kunnen de gewisselde banden voor u opslaan.

Lees meer...

Voorbereidingen zijn begonnen

De spa’s waren inmiddels al wat roestig geworden van het wachten, maar eindelijk konden ze de grond in.

Lees meer...

Nieuwbouw Van Slooten in week 40 van start

Op 10 juli 2019 tekenden Rense van Slooten, van Autobedrijf van Slooten en Klaas de Boer van De Boer Bouw & Ontwikkeling de aannemersovereenkomst voor de bouw van ons nieuwe pand aan het Spijk 19 te Urk.

Lees meer...