Heeft uw auto een kras, deuk, kapotte ruit of andere schade opgelopen? ASN Autoschade Service van Slooten repareert uw schade vakkundig en helpt u snel weer veilig op weg. Wij helpen u met vervangend vervoer, haal- en brengservice én de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Dit regelen wij graag voor u!

Autoschade Service Van Slooten Urk is een Focwa Eurogarantbedrijf.

Autoschade Service Van Slooten Urk repareert schades niet alleen professioneel, veilig en scherp geprijsd, maar doet dit ook met oog voor het milieu en de samenleving. Wij zijn gecertificeerd als duurzaam schadebedrijf. Als klant kunt u er gerust op zijn dat naast de kwaliteit en de prijs ook de duurzaamheid op orde is. Wij vinden het belangrijk om reparaties op verantwoorde wijze te verrichten en bieden hiermee de klant de mogelijkheid om voor een duurzaam bedrijf te kiezen.

Kortom, uw schade is bij ons in vertrouwde handen. Vakkundig schadeherstel met schriftelijke garantie.

Bij een Focwa-bedrijf bent u verzekerd van:

  • kwaliteit
  • goed opgeleid personeel
  • optimale bedrijfsuitrusting
  • vier jaar garantie, zwart op wit, met behulp van het FOCWA 4 jaar Garantiebewijs, en wel op alle gerepareerde carrosseriedelen
  • uitstekende service (veelal verzorging van de complete afhandeling met uw verzekering)

Schade aan uw auto is vervelend en komt nooit gelegen. Maar, als u met het team van Autoschade Service Van Slooten Urk in aanraking komt, lijken de gevolgen van een aanrijding direct al een stuk minder erg.

Wij staan borg voor een perfecte kwaliteit van de reparatie door uitstekend opgeleide vakmensen die permanent worden bijgeschoold. U doet zaken met een gecertificeerd schadeherstelbedrijf.
U ondervindt bij ons een klantvriendelijke ontvangst en een prima service in een modern geoutilleerd bedrijf.
Namens uw verzekeringskantoor gratis vervangend vervoer, ook bij alleen WA dekking.
Snelle schadevaststelling en afhandeling via Audatex. Auda-Image en geautomatiseerde communicatie met verzekeraars c.q. experts.
Verstrekkende reparatiebevoegdheden, zodat vrijwel altijd direct met het herstellen kan worden begonnen.
Financiële afhandeling desgewenst direct met uw assurantie tussenpersoon, zodat één en ander geen extra last behoeft te betekenen.
Procedure toelichting, contactlegging assurantiekantoor - ASN schadeherstelbedrijf, efficiëntie in schadebegeleiding, één aanspreekpunt.
Onafhankelijke benadering bij total loss, daardoor geen beïnvloeding van een merkkeuze bij vervanging, tenminste vijf dagen gratis leenauto en een vast tarief als calculatievergoeding.
Vier jaar schriftelijke FOCWA-garantie met behoud van de originele fabrieks- en merkengarantie, door gebruik van originele onderdelen.
Herstel, ook de onderbouw van de auto met speciale richt- en mallenbank, volgens fabrieksnormen en toleranties.
Vierwiel uitlijning in eigen werkplaats.
Ook “smart repair” zoals uitdeuken zonder spuiten, kunststofreparatie, ruitreparatie, steenslag/krasjes herstellen tegen gereduceerd tarief.
Reparatie ruitschade, inbraakschade.
Gebruik van originele onderdelen.
Snelle reparatie.
Werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.
Correcte wijze van reparatie zoals de verzekeraar dat wenst.
Veel ervaring in samenwerking met assurantie-intermediairs.

Nieuws

Wij vervangen en monteren uw winterbanden

Winterbanden zijn zeer geschikt voor de weersomstandigheden in de herfst en in de winter. Hebt u er ooit over nagedacht hoe groot de contactzone tussen uw banden en de weg is?

Lees meer...

Auto elders gekocht?

Hebt u een auto elders gekocht en nog op zoek naar garage bij u in de buurt? Dan nodigen wij u uit om kennis te maken met onze werkplaats. Als u met ons een afspraak maakt dan controleren wij uw auto uitgebreid op een veelvoud van punten. Na deze controle ontvangt u van ons een overzicht van de technische staat van uw auto en krijgt u een gedegen advies over eventueel toekomstig onderhoud etc. Voor deze controlecheck betaalt u het luttele bedrag van € 27,50 incl. btw. Wij heten u graag van harte welkom.

Dè oplossing voor auto en bedrijfswagen diefstal

Autobedrijf van Slooten dealer van het beproefde BearLock beveiligingssysteem. Waar bij personenauto’s de diefstalscore met 8% is gedaald, nam over dezelfde periode (eerste halfjaar 2015 t.o.v. idem 2016) de diefstal van bedrijfsbusjes en auto’s aanzienlijk toe. Er is geen reden om aan te nemen dat deze kwalijke tendens zal afnemen… integendeel.

Lees meer...