Heeft uw auto een kras, deuk, kapotte ruit of andere schade opgelopen? ASN Autoschade Van Slooten repareert uw schade vakkundig en helpt u snel weer veilig op weg. Wij helpen u met vervangend vervoer, haal- en brengservice én de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Dit regelen wij graag voor u!

ASN Autoschade Van Slooten is een erkend Bovag schadeherstelbedrijf.

ASN Autoschade Van Slooten repareert schades niet alleen professioneel, veilig en scherp geprijsd, maar doet dit ook met oog voor het milieu en de samenleving. Wij zijn gecertificeerd als duurzaam schadebedrijf. Als klant kunt u er gerust op zijn dat naast de kwaliteit en de prijs ook de duurzaamheid op orde is. Wij vinden het belangrijk om reparaties op verantwoorde wijze te verrichten en bieden hiermee de klant de mogelijkheid om voor een duurzaam bedrijf te kiezen.

Kortom, uw schade is bij ons in vertrouwde handen. Vakkundig schadeherstel met schriftelijke garantie.

Bij een Bovag-bedrijf bent u verzekerd van:

  • kwaliteit
  • goed opgeleid personeel
  • optimale bedrijfsuitrusting
  • vier jaar garantie, zwart op wit, met behulp van het Bovag 4 jaar garantiebewijs, en wel op alle gerepareerde carrosseriedelen
  • uitstekende service (veelal verzorging van de complete afhandeling met uw verzekering)

 

Schade aan uw auto is vervelend en komt nooit gelegen. Maar, als u met het team van ASN Autoschade Van Slooten in aanraking komt, lijken de gevolgen van een aanrijding direct al een stuk minder erg.

Wij staan borg voor een perfecte kwaliteit van de reparatie door uitstekend opgeleide vakmensen die permanent worden bijgeschoold. U doet zaken met een gecertificeerd schadeherstelbedrijf.
U ondervindt bij ons een klantvriendelijke ontvangst en een prima service in een modern geoutilleerd bedrijf.
Namens uw verzekeringskantoor gratis vervangend vervoer, ook bij alleen WA dekking.
Snelle schadevaststelling en afhandeling via Audatex. Auda-Image en geautomatiseerde communicatie met verzekeraars c.q. experts.
Verstrekkende reparatiebevoegdheden, zodat vrijwel altijd direct met het herstellen kan worden begonnen.
Financiële afhandeling desgewenst direct met uw assurantie tussenpersoon, zodat één en ander geen extra last behoeft te betekenen.
Procedure toelichting, contactlegging assurantiekantoor - ASN schadeherstelbedrijf, efficiëntie in schadebegeleiding, één aanspreekpunt.
Onafhankelijke benadering bij total loss, daardoor geen beïnvloeding van een merkkeuze bij vervanging, tenminste vijf dagen gratis leenauto en een vast tarief als calculatievergoeding.
Vier jaar schriftelijke Bovag-garantie met behoud van de originele fabrieks- en merkengarantie, door gebruik van originele onderdelen.
Herstel, ook de onderbouw van de auto met speciale richt- en mallenbank, volgens fabrieksnormen en toleranties.
Vierwiel uitlijning in eigen werkplaats.
Ook “smart repair” zoals uitdeuken zonder spuiten, kunststofreparatie, ruitreparatie, steenslag/krasjes herstellen tegen gereduceerd tarief.
Reparatie ruitschade, inbraakschade.
Gebruik van originele onderdelen.
Snelle reparatie.
Werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.
Correcte wijze van reparatie zoals de verzekeraar dat wenst.
Veel ervaring in samenwerking met assurantie-intermediairs.

Overige dienstverlening

De technieken die wij toepassen voor het herstellen van uw autoschade zetten wij ook regelmatig in voor andere zaken. Denk hierbij aan het spuiten van uw radiator of een (oude) kast. Zo kunt u weer onbezorgd genieten van uw eigendommen.

Diensten

Nieuws

Autobedrijf Van Slooten Urk B.V. officieel Erkend Duurzaam

Autobedrijf van Slooten Urk b.v. is sinds 24 augustus 2023 officieel Erkend Duurzaam gecertificeerd. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en is het bewijs dat wij als autobedrijf duurzaam ondernemen in alle facetten van de bedrijfsvoering heeft verankerd.

Lees meer...

Altijd welkom bij Van Slooten

Ook tijdens deze bijzondere tijden blijven wij zorgen voor uw mobiliteit.
Onze werkplaatsen, autobedrijf en autoschadebedrijf, zijn gewoon geopend voor reparatie en onderhoud aan uw auto.
Onze showroom (online) en ons showplein ( fysiek) zijn zoals altijd te bezoeken.

Lees meer...

Onderhoud

Rijdt u een leaseauto! Ook dan kunt u het onderhoud aan uw auto door Autobedrijf van Slooten laten uitvoeren. Het wisselen van zomer- en winterbanden is bij ons ook geen probleem en we kunnen de gewisselde banden voor u opslaan.

Lees meer...