Heeft uw auto een kras, deuk, kapotte ruit of andere schade opgelopen? ASN Autoschade Service van Slooten repareert uw schade vakkundig en helpt u snel weer veilig op weg. Wij helpen u met vervangend vervoer, haal- en brengservice én de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Dit regelen wij graag voor u!

Autoschade Service Van Slooten Urk is een Focwa Eurogarantbedrijf.

Autoschade Service Van Slooten Urk repareert schades niet alleen professioneel, veilig en scherp geprijsd, maar doet dit ook met oog voor het milieu en de samenleving. Wij zijn gecertificeerd als duurzaam schadebedrijf. Als klant kunt u er gerust op zijn dat naast de kwaliteit en de prijs ook de duurzaamheid op orde is. Wij vinden het belangrijk om reparaties op verantwoorde wijze te verrichten en bieden hiermee de klant de mogelijkheid om voor een duurzaam bedrijf te kiezen.

Kortom, uw schade is bij ons in vertrouwde handen. Vakkundig schadeherstel met schriftelijke garantie.

Bij een Focwa-bedrijf bent u verzekerd van:

  • kwaliteit
  • goed opgeleid personeel
  • optimale bedrijfsuitrusting
  • vier jaar garantie, zwart op wit, met behulp van het FOCWA 4 jaar Garantiebewijs, en wel op alle gerepareerde carrosseriedelen
  • uitstekende service (veelal verzorging van de complete afhandeling met uw verzekering)

Schade aan uw auto is vervelend en komt nooit gelegen. Maar, als u met het team van Autoschade Service Van Slooten Urk in aanraking komt, lijken de gevolgen van een aanrijding direct al een stuk minder erg.

Wij staan borg voor een perfecte kwaliteit van de reparatie door uitstekend opgeleide vakmensen die permanent worden bijgeschoold. U doet zaken met een gecertificeerd schadeherstelbedrijf.
U ondervindt bij ons een klantvriendelijke ontvangst en een prima service in een modern geoutilleerd bedrijf.
Namens uw verzekeringskantoor gratis vervangend vervoer, ook bij alleen WA dekking.
Snelle schadevaststelling en afhandeling via Audatex. Auda-Image en geautomatiseerde communicatie met verzekeraars c.q. experts.
Verstrekkende reparatiebevoegdheden, zodat vrijwel altijd direct met het herstellen kan worden begonnen.
Financiële afhandeling desgewenst direct met uw assurantie tussenpersoon, zodat één en ander geen extra last behoeft te betekenen.
Procedure toelichting, contactlegging assurantiekantoor - ASN schadeherstelbedrijf, efficiëntie in schadebegeleiding, één aanspreekpunt.
Onafhankelijke benadering bij total loss, daardoor geen beïnvloeding van een merkkeuze bij vervanging, tenminste vijf dagen gratis leenauto en een vast tarief als calculatievergoeding.
Vier jaar schriftelijke FOCWA-garantie met behoud van de originele fabrieks- en merkengarantie, door gebruik van originele onderdelen.
Herstel, ook de onderbouw van de auto met speciale richt- en mallenbank, volgens fabrieksnormen en toleranties.
Vierwiel uitlijning in eigen werkplaats.
Ook “smart repair” zoals uitdeuken zonder spuiten, kunststofreparatie, ruitreparatie, steenslag/krasjes herstellen tegen gereduceerd tarief.
Reparatie ruitschade, inbraakschade.
Gebruik van originele onderdelen.
Snelle reparatie.
Werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.
Correcte wijze van reparatie zoals de verzekeraar dat wenst.
Veel ervaring in samenwerking met assurantie-intermediairs.

Nieuws

Caravanbanden vullen met stikstof

Behalve met lucht kun je een auto- of caravanband ook laten vullen met stikstof. Het voordeel hiervan is dat stikstof als vulmiddel een constante bandenspanning mogelijk maakt. Door de constante spanning wordt een beter rijgedrag verkregen. Een betere wegligging is het gevolg en de banden zullen minder snel slijten. Ook het rijden met de caravan is zo veiliger. Voor de kosten hoef je het echter niet te laten. Een met stikstof gevulde caravanband herken je aan het groene ventieldopje. (bron). Voor het vullen van uw banden met stikstof berekenen wij 3 euro per band. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt zo langs komen.

Airco-aanbieding van de week

Voor € 64,50 is uw airco weer in een optimale conditie. Koelt u airco niet voldoende, ervaart u nare luchtjes in de auto? Met de heerlijke warme dagen in het vooruitzicht, wilt u toch graag comfortabel autorijden. Uw airco kan echt niet zonder onderhoud. Voor die € 65,50 reinigen wij het airco systeem, vullen hem weer af met koudemiddel en we zorgen voor een verfrisser die uw airco reinigt van schimmels en bacteriën Maak snel een afspraak.

Gratis zomercheck

De zomer staat weer voor de deur, tijd voor vakantie en uitstapjes. Maar niet zonder eerst de gratis vakantiecheck te laten uitvoeren. Want wat uw bestemming ook is. Wij controleren voor u of uw auto daarvoor in de juiste conditie is. Maak dus snel een afspraak en maak gebruik van deze gratis service.