Heeft uw auto een kras, deuk, kapotte ruit of andere schade opgelopen? ASN Autoschade Service van Slooten repareert uw schade vakkundig en helpt u snel weer veilig op weg. Wij helpen u met vervangend vervoer, haal- en brengservice én de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Dit regelen wij graag voor u!

Autoschade Service Van Slooten Urk is een erkend Bovag schadeherstelbedrijf.

Autoschade Service Van Slooten Urk repareert schades niet alleen professioneel, veilig en scherp geprijsd, maar doet dit ook met oog voor het milieu en de samenleving. Wij zijn gecertificeerd als duurzaam schadebedrijf. Als klant kunt u er gerust op zijn dat naast de kwaliteit en de prijs ook de duurzaamheid op orde is. Wij vinden het belangrijk om reparaties op verantwoorde wijze te verrichten en bieden hiermee de klant de mogelijkheid om voor een duurzaam bedrijf te kiezen.

Kortom, uw schade is bij ons in vertrouwde handen. Vakkundig schadeherstel met schriftelijke garantie.

Bij een Bovag-bedrijf bent u verzekerd van:

  • kwaliteit
  • goed opgeleid personeel
  • optimale bedrijfsuitrusting
  • vier jaar garantie, zwart op wit, met behulp van het Bovag 4 jaar garantiebewijs, en wel op alle gerepareerde carrosseriedelen
  • uitstekende service (veelal verzorging van de complete afhandeling met uw verzekering)

 

Schade aan uw auto is vervelend en komt nooit gelegen. Maar, als u met het team van Autoschade Service Van Slooten Urk in aanraking komt, lijken de gevolgen van een aanrijding direct al een stuk minder erg.

Wij staan borg voor een perfecte kwaliteit van de reparatie door uitstekend opgeleide vakmensen die permanent worden bijgeschoold. U doet zaken met een gecertificeerd schadeherstelbedrijf.
U ondervindt bij ons een klantvriendelijke ontvangst en een prima service in een modern geoutilleerd bedrijf.
Namens uw verzekeringskantoor gratis vervangend vervoer, ook bij alleen WA dekking.
Snelle schadevaststelling en afhandeling via Audatex. Auda-Image en geautomatiseerde communicatie met verzekeraars c.q. experts.
Verstrekkende reparatiebevoegdheden, zodat vrijwel altijd direct met het herstellen kan worden begonnen.
Financiële afhandeling desgewenst direct met uw assurantie tussenpersoon, zodat één en ander geen extra last behoeft te betekenen.
Procedure toelichting, contactlegging assurantiekantoor - ASN schadeherstelbedrijf, efficiëntie in schadebegeleiding, één aanspreekpunt.
Onafhankelijke benadering bij total loss, daardoor geen beïnvloeding van een merkkeuze bij vervanging, tenminste vijf dagen gratis leenauto en een vast tarief als calculatievergoeding.
Vier jaar schriftelijke Bovag-garantie met behoud van de originele fabrieks- en merkengarantie, door gebruik van originele onderdelen.
Herstel, ook de onderbouw van de auto met speciale richt- en mallenbank, volgens fabrieksnormen en toleranties.
Vierwiel uitlijning in eigen werkplaats.
Ook “smart repair” zoals uitdeuken zonder spuiten, kunststofreparatie, ruitreparatie, steenslag/krasjes herstellen tegen gereduceerd tarief.
Reparatie ruitschade, inbraakschade.
Gebruik van originele onderdelen.
Snelle reparatie.
Werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.
Correcte wijze van reparatie zoals de verzekeraar dat wenst.
Veel ervaring in samenwerking met assurantie-intermediairs.

Overige dienstverlening

De technieken die wij toepassen voor het herstellen van uw autoschade zetten wij ook regelmatig in voor andere zaken. Denk hierbij aan het spuiten van uw radiator of een (oude) kast. Zo kunt u weer onbezorgd genieten van uw eigendommen.

Diensten

Nieuws

Achmea | Interpolis

Schade aan uw auto en verzekerd bij Achmea / Interpolis? Dan ben u bij ASN Autoschade Service Van Slooten aan het juiste adres. Wij zijn nu ook voor deze verzekeraar een erkend aangesloten schadeherstelbedrijf. Een van de voordelen als u uw auto brengt bij een erkend aangesloten schadebedrijf is dat u niets hoeft voor te schieten. Lees meer...

Auto elders gekocht?

Hebt u een auto elders gekocht en nog op zoek naar garage bij u in de buurt? Dan nodigen wij u uit om kennis te maken met onze werkplaats. Als u met ons een afspraak maakt dan controleren wij uw auto uitgebreid op een veelvoud van punten. Na deze controle ontvangt u van ons een overzicht van de technische staat van uw auto en krijgt u een gedegen advies over eventueel toekomstig onderhoud etc. Voor deze controlecheck betaalt u het luttele bedrag van € 27,50 incl. btw. Wij heten u graag van harte welkom.

Caravanbanden vullen met stikstof

Behalve met lucht kun je een auto- of caravanband ook laten vullen met stikstof. Het voordeel hiervan is dat stikstof als vulmiddel een constante bandenspanning mogelijk maakt. Door de constante spanning wordt een beter rijgedrag verkregen. Een betere wegligging is het gevolg en de banden zullen minder snel slijten. Ook het rijden met de caravan is zo veiliger. Voor de kosten hoef je het echter niet te laten. Een met stikstof gevulde caravanband herken je aan het groene ventieldopje. (bron). Voor het vullen van uw banden met stikstof berekenen wij 3 euro per band. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt zo langs komen.