Occasions op Urk - Natuurlijk bij Autobedrijf Van Slooten

Het adres voor uw occasion in Urk en de Noordoostpolder

Bent u op zoek naar een tweedehandsauto in Flevoland of Urk? Dan bent u bij van Slooten aan het juiste adres. Met ons brede aanbod occasion auto’s hebben we de juiste wagen voor u klaarstaan. In onze showroom op Urk hebben wij een groot aantal personenauto’s en bedrijfswagens op u wachten. Zoekt u een mooie tweedehands starter auto of bent u toe aan een luxere auto? Ongeacht de prijsklasse, Van Slooten heeft voor u de juiste occasion. Wilt u de auto bij aanschaf (deels) gebruik maken van financiering? Wij werken op dat gebied samen met onze partner DTC.

Ons aanbod tweedehands auto’s is continu in beweging. Nieuwe occasions worden direct op onze website geplaatst en voorzien van de juiste informatie. Bent u op zoek naar een occasion in Urk? Dan is het dus verstandig om ons aanbod in de gaten te blijven houden. Weet u al precies wat u wil, maar de auto waar u naar zoekt staat niet tussen ons aanbod tweedehands auto’s? Dan kunt u ons ook een zoekopdracht geven. U geeft uw wens door, wij regelen de auto!

Alle merken occasions (waaronder Toyota en Ford) handgeschakeld of automaat

Van Slooten is het adres voor alle merken auto’s. Wanneer u voorkeur voor een bepaald automerk heeft kunt u daar eenvoudig op filteren. Ons brede aanbod van occasions bestaat uit zowel handgeschakelde als automatisch geschakelde auto’s. Kortom: u gaat altijd naar huis met de ideale auto. Kies op onze website eenvoudigweg uw voorkeuren qua merk, kilometers, functie of prijs en bekijk eenvoudig ons huidige aanbod. Toyota en Ford occasions zijn erg populair en daarom hebben wij altijd een ruime voorraad van deze twee topmerken staan in onze garage.

Onderhoud en reparatie voor uw auto

Bij van Slooten draait alles om de relatie met de klant! Heeft u problemen? Dan kunt u ons altijd bellen. Ons team van auto experts heeft voor de meest uiteenlopende zaken een oplossing. Ook voor het onderhouden en repareren van uw automobiel bent u op het juiste adres. Onze vakmensen staan voor u klaar op de werkvloer om u snel en vakkundig te helpen met al uw autoproblemen. Van Slooten heeft alles voor auto’s onder 1 dak.

Van Slooten is het totaaladres voor uw auto

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een adres voor uw onderhoud of schadeherstel. Van Slooten is het adres waar u terecht kunt voor al uw wensen op het gebied van mobiliteit. Van autoverhuur tot caravanonderhoud en van verkoop tot lease. Heeft u een autovraag, schroom dan niet om contact op te nemen!

 

Diensten

Nieuws

Autobedrijf Van Slooten Urk B.V. officieel Erkend Duurzaam

Autobedrijf van Slooten Urk b.v. is sinds 24 augustus 2023 officieel Erkend Duurzaam gecertificeerd. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en is het bewijs dat wij als autobedrijf duurzaam ondernemen in alle facetten van de bedrijfsvoering heeft verankerd.

Lees meer...

Altijd welkom bij Van Slooten

Ook tijdens deze bijzondere tijden blijven wij zorgen voor uw mobiliteit.
Onze werkplaatsen, autobedrijf en autoschadebedrijf, zijn gewoon geopend voor reparatie en onderhoud aan uw auto.
Onze showroom (online) en ons showplein ( fysiek) zijn zoals altijd te bezoeken.

Lees meer...

Onderhoud

Rijdt u een leaseauto! Ook dan kunt u het onderhoud aan uw auto door Autobedrijf van Slooten laten uitvoeren. Het wisselen van zomer- en winterbanden is bij ons ook geen probleem en we kunnen de gewisselde banden voor u opslaan.

Lees meer...