Van Slooten - Het autobedrijf van Emmeloord en Urk

 

Als u op zoek bent naar een occasion van hoge kwaliteit, dan bent u bij autobedrijf Van Slooten aan het juiste adres. Onze showroom is gevestigd op Urk, slechts 12 kilometer van Emmeloord en gemakkelijk te bereiken via de A6. Bij Van Slooten kom je nooit voor niets! Wij hebben altijd een goed gevulde showroom en showplein. Staat jouw droomauto er niet tussen? Laat ons je wensen weten en wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte fit.

Alle merken occasions

Doordat wij een groot team auto experts in dienst hebben, hoeven we niet naar merken te kijken. Bij autobedrijf Van Slooten weet je zeker dat je met een goede auto naar huis gaat, dat is merkonafhankelijk. Onze ervaren autoverkopers kunnen je precies vertellen wat de voor- en nadelen van een type auto zijn. Daarnaast heeft onze ruime werkplaats ervaring in het repareren en onderhouden van alle merken auto’s. Je zit kortom altijd goed bij Van Slooten.

 

De Ford en Toyota expert in de buurt van Emmeloord

Ook al zijn wij geen merkdealer, je ziet aan ons assortiment wel dat wij altijd ruim voorzien zijn van auto’s van de merken Toyota en Ford. Als je op zoek bent naar een tweedehandsauto van deze merken is de kans groot dat je slaagt bij een bezoek aan autobedrijf Van Slooten. Onze monteurs weten alle ins- en outs van deze topmerken en we garanderen dan ook dat je blij bent met een Ford of Toyota van Van Slooten. 

 

Woonachtig in Emmeloord en zoek je een occasion?

Woon jij in Emmeloord en zoek je een kwalitatieve occasion? Denk dan ook eens aan een bezoekje aan Van Slooten op Urk. Van Slooten is hét adres voor een kwaliteitsoccasion in de Noordoostpolder. Ons assortiment occasions verandert iedere week en bestaat uit allerlei types auto’s. Van Toyota CHR tot Fiat 500, bij Van Slooten weet je zeker dat je tevreden wegrijdt! Autobedrijf Van Slooten is slechts tien minuten rijden van Emmeloord en van die reistijd krijg je geen spijt! 

 

Schadeherstel Emmeloord

Autoschade kan vervelend zijn, daarom bieden wij naast onze werkplaats en occasionverkoop ook schadeherstel aan. Onze afdeling schadeherstel heeft een eigen loket in Emmeloord en staat dagelijks voor u klaar. Heeft u schade door een auto-ongeluk, dan gaat het regelmatig om verzekeringswerk. Doordat wij al tientallen jaren in het vak zitten weten we precies hoe we dit zowel administratief als schade-technisch professioneel afhandelen. 

 

Tot ziens bij autobedrijf Van Slooten in Emmeloord of Urk

Het adres voor uw occasion in Urk en de Noordoostpolder

Bent u op zoek naar een tweedehandsauto in Flevoland of Urk? Dan bent u bij van Slooten aan het juiste adres. Met ons brede aanbod occasion auto’s hebben we de juiste wagen voor u klaarstaan. In onze showroom op Urk hebben wij een groot aantal personenauto’s en bedrijfswagens op u wachten. Zoekt u een mooie tweedehands starter auto of bent u toe aan een luxere auto? Ongeacht de prijsklasse, Van Slooten heeft voor u de juiste occasion. Wilt u de auto bij aanschaf (deels) gebruik maken van financiering? Wij werken op dat gebied samen met onze partner DTC.

Ons aanbod tweedehands auto’s is continu in beweging. Nieuwe occasions worden direct op onze website geplaatst en voorzien van de juiste informatie. Bent u op zoek naar een occasion in Urk? Dan is het dus verstandig om ons aanbod in de gaten te blijven houden. Weet u al precies wat u wil, maar de auto waar u naar zoekt staat niet tussen ons aanbod tweedehands auto’s? Dan kunt u ons ook een zoekopdracht geven. U geeft uw wens door, wij regelen de auto!

Alle merken occasions (waaronder Toyota en Ford) handgeschakeld of automaat

Van Slooten is het adres voor alle merken auto’s. Wanneer u voorkeur voor een bepaald automerk heeft kunt u daar eenvoudig op filteren. Ons brede aanbod van occasions bestaat uit zowel handgeschakelde als automatisch geschakelde auto’s. Kortom: u gaat altijd naar huis met de ideale auto. Kies op onze website eenvoudigweg uw voorkeuren qua merk, kilometers, functie of prijs en bekijk eenvoudig ons huidige aanbod. Toyota en Ford occasions zijn erg populair en daarom hebben wij altijd een ruime voorraad van deze twee topmerken staan in onze garage.

Onderhoud en reparatie voor uw auto

Bij van Slooten draait alles om de relatie met de klant! Heeft u problemen? Dan kunt u ons altijd bellen. Ons team van auto experts heeft voor de meest uiteenlopende zaken een oplossing. Ook voor het onderhouden en repareren van uw automobiel bent u op het juiste adres. Onze vakmensen staan voor u klaar op de werkvloer om u snel en vakkundig te helpen met al uw autoproblemen. Van Slooten heeft alles voor auto’s onder 1 dak.

Van Slooten is het totaaladres voor uw auto

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een adres voor uw onderhoud of schadeherstel. Van Slooten is het adres waar u terecht kunt voor al uw wensen op het gebied van mobiliteit. Van autoverhuur tot caravanonderhoud en van verkoop tot lease. Heeft u een autovraag, schroom dan niet om contact op te nemen!