Autobedrijf Van Slooten houdt zich al meer dan dertig jaar bezig met het leasen van auto’s. Korte lijnen, direct verantwoordelijke mensen en vakkundige service hebben zeer zeker bijgedragen aan het succes van deze leaseafdeling.

Hoewel geruime tijd geleden ingevoerd, blijft het leasen van een auto een moderne vorm van autorijden. De verscheidenheid aan leasevormen maakt dat het afsluiten van leasecontracten niet alleen is voorbehouden aan grote ondernemingen, maar ook uitermate geschikt is voor zelfstandigen in het midden- en kleinbedrijf.

Minder rompslomp en een advies dat past bij uw situatie

Flexibele contracten waarin door u zelf aangegeven kan worden welke componenten hierin opgenomen dienen te worden. Maatwerk dus! Met de mogelijkheid alleen de auto te leasen (financial lease) of het complete deskundige beheer over te laten aan ons (operationele lease), zodat u zich bezig kunt houden met die zaken die belangrijk zijn voor uw onderneming.

Al het onderhoud geschiedt bij onze eigen vestigingen. Ook schadereparatie, ruitenservice en vervanging van banden regelt u rechtstreeks bij onze eigen specialisten.

We zijn er voor lange of korte termijn overeenkomsten

In deze tijd waarbij veel ondernemingen hun werknemers aannemen op contractbasis met veelal allereerst een looptijd van één jaar of minder, is short lease de oplossing waarbij niet alleen nieuwe, maar ook auto’s van recente bouwjaren kunnen worden ingezet, zodat u altijd de juiste auto heeft voor uw werknemer. Ook als u voor een nog onbekende periode één of meerdere auto’s of bedrijfswagens nodig heeft, dan is dit een ideale oplossing. Een combinatie van de praktische voordelen van operationele lease met de vrijheid van een leaseauto.

De medewerkers van Van Slooten kennen een hoog serviceniveau, een waarborg voor u waardoor, naast een concurrerende leaseprijs, de keuze voor een leaseauto van Van Slooten alleen nog maar een kwestie is van een handtekening plaatsen.

Diensten

Nieuws

Altijd welkom bij Van Slooten

Ook tijdens deze bijzondere tijden blijven wij zorgen voor uw mobiliteit.
Onze werkplaatsen, autobedrijf en autoschadebedrijf, zijn gewoon geopend voor reparatie en onderhoud aan uw auto.
Onze showroom (online) en ons showplein ( fysiek) zijn zoals altijd te bezoeken.

Lees meer...

We doen alles voor uw auto

Wij doen alles voor uw auto en met alles bedoelen we ook echt alles! Bij Bosch Car Service Autobedrijf van Slooten vindt u alles wat u voor uw auto nodig heeft heel gemakkelijk onder één dak.

Lees meer...

Onderhoud

Rijdt u een leaseauto! Ook dan kunt u het onderhoud aan uw auto door Autobedrijf van Slooten laten uitvoeren. Het wisselen van zomer- en winterbanden is bij ons ook geen probleem en we kunnen de gewisselde banden voor u opslaan.

Lees meer...