Autobedrijf Van Slooten houdt zich al meer dan dertig jaar bezig met het leasen van auto’s. Korte lijnen, direct verantwoordelijke mensen en vakkundige service hebben zeer zeker bijgedragen aan het succes van deze leaseafdeling.

Hoewel geruime tijd geleden ingevoerd, blijft het leasen van een auto een moderne vorm van autorijden. De verscheidenheid aan leasevormen maakt dat het afsluiten van leasecontracten niet alleen is voorbehouden aan grote ondernemingen, maar ook uitermate geschikt is voor zelfstandigen in het midden- en kleinbedrijf.

Minder rompslomp en een advies dat past bij uw situatie

Flexibele contracten waarin door u zelf aangegeven kan worden welke componenten hierin opgenomen dienen te worden. Maatwerk dus! Met de mogelijkheid alleen de auto te leasen (financial lease) of het complete deskundige beheer over te laten aan ons (operationele lease), zodat u zich bezig kunt houden met die zaken die belangrijk zijn voor uw onderneming.

Al het onderhoud geschiedt bij onze eigen vestigingen. Ook schadereparatie, ruitenservice en vervanging van banden regelt u rechtstreeks bij onze eigen specialisten.

We zijn er voor lange of korte termijn overeenkomsten

In deze tijd waarbij veel ondernemingen hun werknemers aannemen op contractbasis met veelal allereerst een looptijd van één jaar of minder, is short lease de oplossing waarbij niet alleen nieuwe, maar ook auto’s van recente bouwjaren kunnen worden ingezet, zodat u altijd de juiste auto heeft voor uw werknemer. Ook als u voor een nog onbekende periode één of meerdere auto’s of bedrijfswagens nodig heeft, dan is dit een ideale oplossing. Een combinatie van de praktische voordelen van operationele lease met de vrijheid van een leaseauto.

De medewerkers van Van Slooten kennen een hoog serviceniveau, een waarborg voor u waardoor, naast een concurrerende leaseprijs, de keuze voor een leaseauto van Van Slooten alleen nog maar een kwestie is van een handtekening plaatsen.

Nieuws

Wij vervangen en monteren uw winterbanden

Winterbanden zijn zeer geschikt voor de weersomstandigheden in de herfst en in de winter. Hebt u er ooit over nagedacht hoe groot de contactzone tussen uw banden en de weg is?

Lees meer...

Auto elders gekocht?

Hebt u een auto elders gekocht en nog op zoek naar garage bij u in de buurt? Dan nodigen wij u uit om kennis te maken met onze werkplaats. Als u met ons een afspraak maakt dan controleren wij uw auto uitgebreid op een veelvoud van punten. Na deze controle ontvangt u van ons een overzicht van de technische staat van uw auto en krijgt u een gedegen advies over eventueel toekomstig onderhoud etc. Voor deze controlecheck betaalt u het luttele bedrag van € 27,50 incl. btw. Wij heten u graag van harte welkom.

Dè oplossing voor auto en bedrijfswagen diefstal

Autobedrijf van Slooten dealer van het beproefde BearLock beveiligingssysteem. Waar bij personenauto’s de diefstalscore met 8% is gedaald, nam over dezelfde periode (eerste halfjaar 2015 t.o.v. idem 2016) de diefstal van bedrijfsbusjes en auto’s aanzienlijk toe. Er is geen reden om aan te nemen dat deze kwalijke tendens zal afnemen… integendeel.

Lees meer...