Autobedrijf Van Slooten houdt zich al meer dan dertig jaar bezig met het leasen van auto’s. Korte lijnen, direct verantwoordelijke mensen en vakkundige service hebben zeer zeker bijgedragen aan het succes van deze leaseafdeling.

Hoewel geruime tijd geleden ingevoerd, blijft het leasen van een auto een moderne vorm van autorijden. De verscheidenheid aan leasevormen maakt dat het afsluiten van leasecontracten niet alleen is voorbehouden aan grote ondernemingen, maar ook uitermate geschikt is voor zelfstandigen in het midden- en kleinbedrijf.

Minder rompslomp en een advies dat past bij uw situatie

Flexibele contracten waarin door u zelf aangegeven kan worden welke componenten hierin opgenomen dienen te worden. Maatwerk dus! Met de mogelijkheid alleen de auto te leasen (financial lease) of het complete deskundige beheer over te laten aan ons (operationele lease), zodat u zich bezig kunt houden met die zaken die belangrijk zijn voor uw onderneming.

Al het onderhoud geschiedt bij onze eigen vestigingen. Ook schadereparatie, ruitenservice en vervanging van banden regelt u rechtstreeks bij onze eigen specialisten.

We zijn er voor lange of korte termijn overeenkomsten

In deze tijd waarbij veel ondernemingen hun werknemers aannemen op contractbasis met veelal allereerst een looptijd van één jaar of minder, is short lease de oplossing waarbij niet alleen nieuwe, maar ook auto’s van recente bouwjaren kunnen worden ingezet, zodat u altijd de juiste auto heeft voor uw werknemer. Ook als u voor een nog onbekende periode één of meerdere auto’s of bedrijfswagens nodig heeft, dan is dit een ideale oplossing. Een combinatie van de praktische voordelen van operationele lease met de vrijheid van een leaseauto.

De medewerkers van Van Slooten kennen een hoog serviceniveau, een waarborg voor u waardoor, naast een concurrerende leaseprijs, de keuze voor een leaseauto van Van Slooten alleen nog maar een kwestie is van een handtekening plaatsen.

Diensten

Nieuws

Achmea | Interpolis

Schade aan uw auto en verzekerd bij Achmea / Interpolis? Dan ben u bij ASN Autoschade Service Van Slooten aan het juiste adres. Wij zijn nu ook voor deze verzekeraar een erkend aangesloten schadeherstelbedrijf. Een van de voordelen als u uw auto brengt bij een erkend aangesloten schadebedrijf is dat u niets hoeft voor te schieten.

Lees meer...

Auto elders gekocht?

Hebt u een auto elders gekocht en nog op zoek naar garage bij u in de buurt? Dan nodigen wij u uit om kennis te maken met onze werkplaats. Als u met ons een afspraak maakt dan controleren wij uw auto uitgebreid op een veelvoud van punten. Na deze controle ontvangt u van ons een overzicht van de technische staat van uw auto en krijgt u een gedegen advies over eventueel toekomstig onderhoud etc. Voor deze controlecheck betaalt u het luttele bedrag van € 27,50 incl. btw. Wij heten u graag van harte welkom.

Caravanbanden vullen met stikstof

Behalve met lucht kun je een auto- of caravanband ook laten vullen met stikstof. Het voordeel hiervan is dat stikstof als vulmiddel een constante bandenspanning mogelijk maakt. Door de constante spanning wordt een beter rijgedrag verkregen. Een betere wegligging is het gevolg en de banden zullen minder snel slijten. Ook het rijden met de caravan is zo veiliger. Voor de kosten hoef je het echter niet te laten. Een met stikstof gevulde caravanband herken je aan het groene ventieldopje. (bron). Voor het vullen van uw banden met stikstof berekenen wij 3 euro per band. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt zo langs komen.