Voor een nieuwe personenauto, bedrijfswagen of een occasion slaagt u altijd bij Van Slooten.

Om als verkoper van alles wat vier of meer wielen heeft optimaal in de markt te kunnen presteren, hebben we een helder beeld van wat u aan eisen stelt aan uw nieuwe dan wel gebruikte auto.

Kwaliteit als basis, betrouwbaarheid en garantie, dat is belangrijk en dat noemt men zekerheid.

Wij zijn niet gebonden aan een bepaald merk en iedere auto die nieuw wordt geleverd is voorzien van minimaal twee jaar fabrieksgarantie.

 

Nieuw

U koopt bij ons nieuwe personenauto’s en bestelwagens in alle soorten, maten en kleuren. U hoeft hiervoor niet speciaal naar de merkdealer.

Wij hebben een breed netwerk en kunnen daarom alle merken nieuwe auto’s leveren. Met dezelfde inkoopcondities als een merkdealerbedrijf leveren wij u een nieuwe auto voor een concurrerende prijs.

 

Occasion

Het aanbod van occasions is uiteenlopend en aantrekkelijk en met het vertrouwen dat een gebruikte personenauto of bedrijfswagen van Van Slooten kritisch is onderworpen aan de hoge normen, gaat u met plezier op weg.

 

U vindt bij ons een auto die het beste bij uw wensen aansluit.

Of u nu particulier of ondernemer bent, net als u geloven we in het leveren van professioneel werk. Het is een kwestie van staan voor wat je zegt en doet. Daarom zijn al onze auto’s en de service hierop zodanig opgezet dat het ook bij u op rolletjes loopt.

We zijn de leverancier van bedrijfswagens in de regio.

De juiste auto is belangrijk voor werk en privé en een auto op maat vindt u bij ons. Sinds jaar en dag op de particuliere en zakelijke markt actief, zijn we door ervaring en kennis voor u de geschiktste betrouwbare en duurzame partner.

Naast het zakelijke en nuchtere aspect, maakt gevoel en passie gelukkig ook deel uit van zo’n waardevolle aankoop. Met het kijken op internet krijgen dat soort prima eigenschappen uiteindelijk gestalte in de keuze voor een merk, type en, niet onbelangrijk, de kleur van de nieuwe auto. Natuurlijk hoort er ook een proefrit bij voordat er definitief wordt besloten. En daarvoor zijn wij er.

Niet gehinderd door welke gedachte dan ook, bent u het zelf die een keuze maakt voor merk, type en kleur. We kunnen putten uit een jarenlange ervaring in het leveren van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bestelwagens van alle uiteenlopende merken.

U krijgt desgewenst een gedegen advies. We zijn het baken voor al uw vragen op autogebied.

Niet alleen particuliere klanten waarderen dit, maar ook onze zakelijke partners, getuige het feit dat zij de weg naar ons bedrijf heel goed weten te vinden.

Vraag vrijblijvend een brochure aan. U kunt bij ons rekenen op een objectief advies. Een proefrit is snel geregeld. Heeft u een auto in te ruilen dan geven wij u een concurrerende inruilprijs. Door de multifunctionele bezigheden bezit onze verkoopafdeling een uitgebreide en specifieke kennis, waardoor het maken van een keuze voor een bepaald automerk alleen maar makkelijker wordt.

 

Kopen, huren, operationele en financiële lease en verder alle andere voorkomende financieringsvormen behoren tot de mogelijkheden.

Diensten

Nieuws

Altijd welkom bij Van Slooten

Ook tijdens deze bijzondere tijden blijven wij zorgen voor uw mobiliteit.
Onze werkplaatsen, autobedrijf en autoschadebedrijf, zijn gewoon geopend voor reparatie en onderhoud aan uw auto.
Onze showroom (online) en ons showplein ( fysiek) zijn zoals altijd te bezoeken.

Lees meer...

We doen alles voor uw auto

Wij doen alles voor uw auto en met alles bedoelen we ook echt alles! Bij Bosch Car Service Autobedrijf van Slooten vindt u alles wat u voor uw auto nodig heeft heel gemakkelijk onder één dak.

Lees meer...

Onderhoud

Rijdt u een leaseauto! Ook dan kunt u het onderhoud aan uw auto door Autobedrijf van Slooten laten uitvoeren. Het wisselen van zomer- en winterbanden is bij ons ook geen probleem en we kunnen de gewisselde banden voor u opslaan.

Lees meer...