Nieuw en gebruikt

Om als verkoper van alles wat vier of meer wielen heeft optimaal in de markt te kunnen presteren, hebben we een helder beeld van wat u aan eisen stelt aan uw nieuwe dan wel gebruikte auto. Kwaliteit als basis, betrouwbaarheid en garantie, dat is belangrijk en dat noemt men zekerheid.

Wij zijn niet gebonden aan een bepaald merk en iedere auto die nieuw wordt geleverd is voorzien van minimaal twee jaar fabrieksgarantie.

U koopt bij ons nieuwe personenauto’s en bestelwagens in alle soorten, maten en kleuren. U hoeft hiervoor niet speciaal naar de merkdealer. Wij hebben een breed netwerk en kunnen daarom alle merken nieuwe auto’s leveren. Met dezelfde inkoopcondities als een merkdealerbedrijf leveren u een nieuwe auto voor een concurrerende prijs.

Het aanbod van occasions is uiteenlopend en aantrekkelijk en met het vertrouwen dat een gebruikte personenauto of bedrijfswagen van Van Slooten kritisch is onderworpen aan de hoge normen, gaat u met plezier op weg.

U vindt bij ons een auto die het beste bij uw wensen aansluit.

Of u nu particulier of ondernemer bent, net als u geloven we in het leveren van professioneel werk. Het is een kwestie van staan voor wat je zegt en doet. Daarom zijn al onze auto’s en de service hierop zodanig opgezet dat ook uw bedrijf op rolletjes loopt. We zijn de leverancier van bedrijfswagens in de regio. De juiste auto is belangrijk voor werk en privé en een auto op maat vindt u bij ons. Sinds jaar en dag op de particuliere en zakelijke markt actief, zijn we door ervaring en kennis voor u de geschiktste partner.

Naast het zakelijke en nuchtere aspect, maakt gevoel en passie gelukkig ook deel uit van zo’n waardevolle aankoop. Met het kijken op internet krijgen dat soort prima eigenschappen uiteindelijk gestalte in de keuze voor een merk, type en, niet onbelangrijk, de kleur van de nieuwe auto. Natuurlijk hoort er ook een proefrit bij voordat er definitief wordt besloten. En daarvoor zijn wij er.

Niet gehinderd door welke gedachte dan ook, bent u het zelf die een keuze maakt voor merk, type en kleur. We kunnen putten uit een jarenlange ervaring in het leveren van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bestelwagens van alle uiteenlopende merken. Desgewenst krijgt u een gedegen advies. We zijn het baken voor al uw vragen op autogebied.

Niet alleen particuliere klanten waarderen dit, maar ook onze zakelijke partners, getuige het feit dat zij de weg naar ons bedrijf heel goed weten te vinden.

Vraag vrijblijvend een brochure aan. U kunt bij ons rekenen op een objectief advies. Een proefrit is snel geregeld. Heeft u een auto in te ruilen dan geven wij u een concurrerende inruilprijs. Door de multifunctionele bezigheden bezit onze verkoopafdeling een uitgebreide en specifieke kennis, waardoor het maken van een keuze voor een bepaald automerk alleen maar makkelijker wordt.

Kopen, huren, operationele en financiële lease en verder alle andere voorkomende financieringsvormen behoren tot de mogelijkheden.

Diensten

Nieuws

Achmea | Interpolis

Schade aan uw auto en verzekerd bij Achmea / Interpolis? Dan ben u bij ASN Autoschade Service Van Slooten aan het juiste adres. Wij zijn nu ook voor deze verzekeraar een erkend aangesloten schadeherstelbedrijf. Een van de voordelen als u uw auto brengt bij een erkend aangesloten schadebedrijf is dat u niets hoeft voor te schieten.

Lees meer...

Auto elders gekocht?

Hebt u een auto elders gekocht en nog op zoek naar garage bij u in de buurt? Dan nodigen wij u uit om kennis te maken met onze werkplaats. Als u met ons een afspraak maakt dan controleren wij uw auto uitgebreid op een veelvoud van punten. Na deze controle ontvangt u van ons een overzicht van de technische staat van uw auto en krijgt u een gedegen advies over eventueel toekomstig onderhoud etc. Voor deze controlecheck betaalt u het luttele bedrag van € 27,50 incl. btw. Wij heten u graag van harte welkom.

Caravanbanden vullen met stikstof

Behalve met lucht kun je een auto- of caravanband ook laten vullen met stikstof. Het voordeel hiervan is dat stikstof als vulmiddel een constante bandenspanning mogelijk maakt. Door de constante spanning wordt een beter rijgedrag verkregen. Een betere wegligging is het gevolg en de banden zullen minder snel slijten. Ook het rijden met de caravan is zo veiliger. Voor de kosten hoef je het echter niet te laten. Een met stikstof gevulde caravanband herken je aan het groene ventieldopje. (bron). Voor het vullen van uw banden met stikstof berekenen wij 3 euro per band. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt zo langs komen.