Met een auto van Van Slooten heeft u naast vrijheid en comfort de mogelijkheid om te gaan en te staan waar en wanneer u dat wilt. U kunt bij ons huren per uur, voor een dag, een weekend, een week of langer dan een week. Voor een dag of een avondje uit, voor zakelijke doeleinden, familiebezoek, vakantie of om wat voor reden dan ook. U dient wel minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Wat verhuren we

  • Personenauto’s van verschillende merken en types
  • Personenbussen - 9 persoons (inclusief bestuurder)
  • Personenbussen - geschikt voor rolstoelvervoer
  • Bestelbussen - verhuizing en kleine transporten
  • Aanhangwagens – enkelassig
  • Verhuur van 32 persoons bus, alleen met chauffeur

Privé of zakelijk, met een auto van Van Slooten Verhuur bent u goed op weg.


Tarieven

U bent particulier of ondernemer en wilt bij ons een auto huren? Dan kunt u kiezen voor auto's in verschillende klassen. Zoekt u vervoer voor een paar uur, een dagje weg, een bestelwagen om te verhuizen of misschien een grotere auto of bus voor uw vakantie, dan bent u bij Van Slooten Verhuur aan het juiste adres. Onze huurauto's of bussen zijn te besturen met een rijbewijs B.

Voor ondernemers bieden wij ook maatwerk oplossingen voor allerlei situaties. Hebt u een huurauto of huurbus nodig voor een korte of lange termijn: met onze flexibele instelling zoeken we altijd de beste oplossing. Dat geeft duidelijkheid vooraf.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven


Huurvoorwaarden

Een uittreksel van de huurvoorwaarden:

Verzekering:
Al onze auto's of bussen zijn WA/Casco (All Risk) verzekerd. Verlies van autopapieren is niet verzekerd.

Eigen Risico
Per schadegeval is een eigen risico van € 750,- van toepassing. Voor jeugdige bestuurders, jonger dan 24 jaar, geldt een eigen risico van € 950,-.

IRK
Voor het buitenland dient de huurder in het bezit te zijn van een internationale reis- en kredietbrief, inclusief een dekking voor vervangend vervoer. De kosten hiervoor bedragen € 35,- per huurperiode en wordt door ons zelf geregeld.

Rijbewijs
De bestuurder dient minimaal 12 maanden in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. Categorie B is voldoende.

Identiteit
Het tonen van een geldig paspoort of identiteitsbewijs is verplicht.

Borg
De borgsom bedraagt bij daghuur voor een personenauto of personenbus € 150,- en bij weekendhuur € 300,--. De borgsom bedraagt bij daghuur voor een bestelbus € 200,- en bij weekendhuur € 400,-. Bij huurtermijnen langer dan vijf dagen dient een borgsom te worden gestort die gelijk is aan de geschatte huurkosten.

Huurkosten
De huurkosten dienen aan het eind van de huurperiode contant te worden voldaan.

Brandstof
De brandstof is niet bij de huurprijs inbegrepen. De gehuurde auto of bus wordt met een volle tank meegegeven.

Controle
Bij het afhalen en bij inlevering wordt het gehuurde voertuig door huurder en verhuurder gecontroleerd. Bij inlevering buiten de openingstijden is het risico voor de huurder. De auto of bus dient in een nette staat te worden teruggebracht.

Boetes
Verhuurder dient te worden gevrijwaard voor de kosten voortvloeiende uit verkeersovertredingen en zijn dus altijd voor rekening van de huurder. Indien deze overtredingen niet worden gemeld zullen de hieruit voortvloeiende boetes worden verhoogd met 100%. Administratiekosten bij bekeuringen zijn € 15,- naast de opgelegde boete.

Diensten

Nieuws

Auto elders gekocht?

Hebt u een auto elders gekocht en nog op zoek naar garage bij u in de buurt? Dan nodigen wij u uit om kennis te maken met onze werkplaats. Als u met ons een afspraak maakt dan controleren wij uw auto uitgebreid op een veelvoud van punten. Na deze controle ontvangt u van ons een overzicht van de technische staat van uw auto en krijgt u een gedegen advies over eventueel toekomstig onderhoud etc. Voor deze controlecheck betaalt u het luttele bedrag van € 27,50 incl. btw. Wij heten u graag van harte welkom.

Caravanbanden vullen met stikstof

Behalve met lucht kun je een auto- of caravanband ook laten vullen met stikstof. Het voordeel hiervan is dat stikstof als vulmiddel een constante bandenspanning mogelijk maakt. Door de constante spanning wordt een beter rijgedrag verkregen. Een betere wegligging is het gevolg en de banden zullen minder snel slijten. Ook het rijden met de caravan is zo veiliger. Voor de kosten hoef je het echter niet te laten. Een met stikstof gevulde caravanband herken je aan het groene ventieldopje. (bron). Voor het vullen van uw banden met stikstof berekenen wij 3 euro per band. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt zo langs komen.

Snel weer op weg met onze Pechhulp

Alles goed en snel geregeld bij pech? Sluit de Pechhulp van Bosch Car Service af bij het onderhoud van uw auto of bij de aankoop van een occasion. Omdat uw Bosch Car Service autobedrijf uw auto onderhoudt, weten wij zeker dat uw auto in topconditie blijft. De kans dat u met pech komt te staan is dus klein. Daarom betaalt u voor de Pechhulp van Bosch Car Service het scherpste tarief.

Lees meer...