Met een auto van Van Slooten heeft u naast vrijheid en comfort de mogelijkheid om te gaan en te staan waar en wanneer u dat wilt. U kunt bij ons huren per uur, voor een dag, een weekend, een week of langer dan een week. Voor een dag of een avondje uit, voor zakelijke doeleinden, familiebezoek, vakantie of om wat voor reden dan ook. U dient wel minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

 

Wat verhuren we

  • Personenauto’s van verschillende merken en types
  • Personenbussen - 9 persoons (inclusief bestuurder)
  • Bestelbussen - verhuizing en kleine transporten
  • Aanhangwagens – enkelassig

 

Privé of zakelijk, met een auto van Van Slooten Verhuur bent u goed op weg.


 

Tarieven

U bent particulier of ondernemer en wilt bij ons een auto huren? Dan kunt u kiezen voor auto's in verschillende klassen. Zoekt u vervoer voor een paar uur, een dagje weg, een bestelwagen om te verhuizen of misschien een grotere auto of bus voor uw vakantie, dan bent u bij Van Slooten Verhuur aan het juiste adres. Onze huurauto's of bussen zijn te besturen met een rijbewijs B.

Voor ondernemers bieden wij ook maatwerk oplossingen voor allerlei situaties. Hebt u een huurauto of huurbus nodig voor een korte of lange termijn: met onze flexibele instelling zoeken we altijd de beste oplossing. Dat geeft duidelijkheid vooraf.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven


Huurvoorwaarden

Een uittreksel van de huurvoorwaarden:

Verzekering:
Al onze auto's of bussen zijn WA/Casco (All Risk) verzekerd. Verlies van autopapieren is niet verzekerd.

Eigen Risico
Per schadegeval is een eigen risico van € 750,- van toepassing. Voor jeugdige bestuurders, jonger dan 24 jaar, geldt een eigen risico van € 950,-.

IRK
Voor het buitenland dient de huurder in het bezit te zijn van een internationale reis- en kredietbrief, inclusief een dekking voor vervangend vervoer. De kosten hiervoor bedragen € 35,- per huurperiode en wordt door ons zelf geregeld.

Rijbewijs
De bestuurder dient minimaal 12 maanden in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. Categorie B is voldoende.

Identiteit
Het tonen van een geldig paspoort of identiteitsbewijs is verplicht.

Borg
De borgsom bedraagt bij daghuur voor een personenauto of personenbus € 150,- en bij weekendhuur € 300,--. De borgsom bedraagt bij daghuur voor een bestelbus € 200,- en bij weekendhuur € 400,-. Bij huurtermijnen langer dan vijf dagen dient een borgsom te worden gestort die gelijk is aan de geschatte huurkosten.

Huurkosten
De huurkosten dienen aan het eind van de huurperiode contant te worden voldaan.

Brandstof
De brandstof is niet bij de huurprijs inbegrepen. De gehuurde auto of bus wordt met een volle tank meegegeven.

Controle
Bij het afhalen en bij inlevering wordt het gehuurde voertuig door huurder en verhuurder gecontroleerd. Bij inlevering buiten de openingstijden is het risico voor de huurder. De auto of bus dient in een nette staat te worden teruggebracht.

Boetes
Verhuurder dient te worden gevrijwaard voor de kosten voortvloeiende uit verkeersovertredingen en zijn dus altijd voor rekening van de huurder. Indien deze overtredingen niet worden gemeld zullen de hieruit voortvloeiende boetes worden verhoogd met 100%. Administratiekosten bij bekeuringen zijn € 15,- naast de opgelegde boete.

Diensten

Nieuws

Autobedrijf Van Slooten Urk B.V. officieel Erkend Duurzaam

Autobedrijf van Slooten Urk b.v. is sinds 24 augustus 2023 officieel Erkend Duurzaam gecertificeerd. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en is het bewijs dat wij als autobedrijf duurzaam ondernemen in alle facetten van de bedrijfsvoering heeft verankerd.

Lees meer...

Altijd welkom bij Van Slooten

Ook tijdens deze bijzondere tijden blijven wij zorgen voor uw mobiliteit.
Onze werkplaatsen, autobedrijf en autoschadebedrijf, zijn gewoon geopend voor reparatie en onderhoud aan uw auto.
Onze showroom (online) en ons showplein ( fysiek) zijn zoals altijd te bezoeken.

Lees meer...

Onderhoud

Rijdt u een leaseauto! Ook dan kunt u het onderhoud aan uw auto door Autobedrijf van Slooten laten uitvoeren. Het wisselen van zomer- en winterbanden is bij ons ook geen probleem en we kunnen de gewisselde banden voor u opslaan.

Lees meer...