Snel en in tegenstelling tot wat men vaak denkt is taxivervoer beslist niet duur. Wij brengen u comfortabel van deur tot deur. Onze taxi’s zijn voorzien van de modernste apparatuur voor spraak- en datacommunicatie, zijn in die zin snel bereikbaar en zodoende vlug inzetbaar. In de vervoersbranche heeft Van Slooten een rijke geschiedenis als familiebedrijf. We kennen het vak en de regio als geen ander. Onze ervaren en vakbekwame chauffeurs brengen u graag in één van onze comfortabele taxi’s veilig en op tijd van en naar uw bestemming. Ervaring, kennis van en passie voor het vak, dat maakt ons tot een betrouwbare partner.

Diensten

Nieuws

Altijd welkom bij Van Slooten

Ook tijdens deze bijzondere tijden blijven wij zorgen voor uw mobiliteit.
Onze werkplaatsen, autobedrijf en autoschadebedrijf, zijn gewoon geopend voor reparatie en onderhoud aan uw auto.
Onze showroom (online) en ons showplein ( fysiek) zijn zoals altijd te bezoeken.

Lees meer...

We doen alles voor uw auto

Wij doen alles voor uw auto en met alles bedoelen we ook echt alles! Bij Bosch Car Service Autobedrijf van Slooten vindt u alles wat u voor uw auto nodig heeft heel gemakkelijk onder één dak.

Lees meer...

Onderhoud

Rijdt u een leaseauto! Ook dan kunt u het onderhoud aan uw auto door Autobedrijf van Slooten laten uitvoeren. Het wisselen van zomer- en winterbanden is bij ons ook geen probleem en we kunnen de gewisselde banden voor u opslaan.

Lees meer...