Op 10 juli 2019 tekenden Rense van Slooten, van Autobedrijf van Slooten en Klaas de Boer van De Boer Bouw & Ontwikkeling de aannemersovereenkomst voor de bouw van ons nieuwe pand aan het Spijk 19 te Urk.

De bouw van dit mooie pand zal van start gaan begin oktober 2019 en zal naar verwachting worden opgeleverd in week 17 van 2020. Met het tekenen van de overeenkomst gaat een lang gekoesterde wens in vervulling, maar dit betekent ook dat er straks afscheid wordt genomen van de Industrierondweg 27 waar in 1978 het autobedrijf van start ging.

Door Rense en Bert van Slooten zijn in de achterliggende tijd aan KC Bouwburo en Ingenieurs onze wensen voor de nieuwbouw aangegeven, KC Bouwburo gaf op de tekentafel gestalte aan onze voorkeuren.

Naast De Boer Bouw & Ontwikkeling als aannemer, zijn ook tot wederzijds genoegen afspraken gemaakt met Piet Brouwer Elektrotechniek, ToTec Installatiebedrijf, HSU Grondverzet, M. Oomen Bestrating, RSH ICT Management, Fuchs Service Equipment en Brekupa Technische Installaties. Bedrijven die ieder voor zich instaan voor een correcte uitvoering en een professionele samenwerking.

Nieuwbouw Van Slooten

Diensten

Nieuws

Autobedrijf Van Slooten Urk B.V. officieel Erkend Duurzaam

Autobedrijf van Slooten Urk b.v. is sinds 24 augustus 2023 officieel Erkend Duurzaam gecertificeerd. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en is het bewijs dat wij als autobedrijf duurzaam ondernemen in alle facetten van de bedrijfsvoering heeft verankerd.

Lees meer...

Altijd welkom bij Van Slooten

Ook tijdens deze bijzondere tijden blijven wij zorgen voor uw mobiliteit.
Onze werkplaatsen, autobedrijf en autoschadebedrijf, zijn gewoon geopend voor reparatie en onderhoud aan uw auto.
Onze showroom (online) en ons showplein ( fysiek) zijn zoals altijd te bezoeken.

Lees meer...

Onderhoud

Rijdt u een leaseauto! Ook dan kunt u het onderhoud aan uw auto door Autobedrijf van Slooten laten uitvoeren. Het wisselen van zomer- en winterbanden is bij ons ook geen probleem en we kunnen de gewisselde banden voor u opslaan.

Lees meer...