Op 10 juli 2019 tekenden Rense van Slooten, van Autobedrijf van Slooten en Klaas de Boer van De Boer Bouw & Ontwikkeling de aannemersovereenkomst voor de bouw van ons nieuwe pand aan het Spijk 19 te Urk.

De bouw van dit mooie pand zal van start gaan begin oktober 2019 en zal naar verwachting worden opgeleverd in week 17 van 2020. Met het tekenen van de overeenkomst gaat een lang gekoesterde wens in vervulling, maar dit betekent ook dat er straks afscheid wordt genomen van de Industrierondweg 27 waar in 1978 het autobedrijf van start ging.

Door Rense en Bert van Slooten zijn in de achterliggende tijd aan KC Bouwburo en Ingenieurs onze wensen voor de nieuwbouw aangegeven, KC Bouwburo gaf op de tekentafel gestalte aan onze voorkeuren.

Naast De Boer Bouw & Ontwikkeling als aannemer, zijn ook tot wederzijds genoegen afspraken gemaakt met Piet Brouwer Elektrotechniek, ToTec Installatiebedrijf, HSU Grondverzet, M. Oomen Bestrating, RSH ICT Management, Fuchs Service Equipment en Brekupa Technische Installaties. Bedrijven die ieder voor zich instaan voor een correcte uitvoering en een professionele samenwerking.

Diensten

Nieuws

Nieuwbouw Van Slooten in week 40 van start

Op 10 juli 2019 tekenden Rense van Slooten, van Autobedrijf van Slooten en Klaas de Boer van De Boer Bouw & Ontwikkeling de aannemersovereenkomst voor de bouw van ons nieuwe pand aan het Spijk 19 te Urk.

Lees meer...

Achmea | Interpolis

Schade aan uw auto en verzekerd bij Achmea / Interpolis? Dan ben u bij ASN Autoschade Service Van Slooten aan het juiste adres. Wij zijn nu ook voor deze verzekeraar een erkend aangesloten schadeherstelbedrijf. Een van de voordelen als u uw auto brengt bij een erkend aangesloten schadebedrijf is dat u niets hoeft voor te schieten.

Lees meer...

Auto elders gekocht?

Hebt u een auto elders gekocht en nog op zoek naar garage bij u in de buurt? Dan nodigen wij u uit om kennis te maken met onze werkplaats. Als u met ons een afspraak maakt dan controleren wij uw auto uitgebreid op een veelvoud van punten. Na deze controle ontvangt u van ons een overzicht van de technische staat van uw auto en krijgt u een gedegen advies over eventueel toekomstig onderhoud etc. Voor deze controlecheck betaalt u het luttele bedrag van € 27,50 incl. btw. Wij heten u graag van harte welkom.