Schade aan uw auto en verzekerd bij Achmea / Interpolis? Dan ben u bij ASN Autoschade Service Van Slooten aan het juiste adres. Wij zijn nu ook voor deze verzekeraar een erkend aangesloten schadeherstelbedrijf. Een van de voordelen als u uw auto brengt bij een erkend aangesloten schadebedrijf is dat u niets hoeft voor te schieten.

Als u WA – Beperkt casco dan wel WA – Volledig casco bent verzekerd, dan verrekend uw verzekeraar de kosten direct met ons. ASN Autoschade Service van Slooten staat voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van uw autoschade en staan 24/7 voor u klaar. We houden u mobiel met een vervangende auto of onze haal- en brengservice. We regelen alles met uw verzekering. Bij ons staat uw tevredenheid van begin tot eind centraal.

Diensten

Nieuws

We doen alles voor uw auto

Wij doen alles voor uw auto en met alles bedoelen we ook echt alles! Bij Bosch Car Service Autobedrijf van Slooten vindt u alles wat u voor uw auto nodig heeft heel gemakkelijk onder één dak.

Lees meer...

Onderhoud

Rijdt u een leaseauto! Ook dan kunt u het onderhoud aan uw auto door Autobedrijf van Slooten laten uitvoeren. Het wisselen van zomer- en winterbanden is bij ons ook geen probleem en we kunnen de gewisselde banden voor u opslaan.

Lees meer...

Voorbereidingen zijn begonnen

De spa’s waren inmiddels al wat roestig geworden van het wachten, maar eindelijk konden ze de grond in.

Lees meer...