Even snel een spelletje tussendoor spelen. Niet urenlang wachten, maar meteen actie. In Thumb Drift (voor iOS en Android) kun je met tientallen auto’s gaan driften.

Het doel van Thumb Drift is gemakkelijk: je auto zo lang mogelijk heel houden en zoveel mogelijk muntjes verzamelen. Toch zul je aardig je best willen doen voor een topscore. Het tempo van het spel ligt enorm hoog en je komt veel obstakels en verraderlijke bochten tegen.

Auto’s

Hoe meer muntjes je verdient, hoe meer auto’s je kunt ontgrendelen, waar je vervolgens weer mee kunt gaan driften. Voor de echte auto’s heeft het spel geen licentie, maar het is duidelijk te zien waar de auto’s op gebaseerd zijn. De Mazda MX-5, de Volkswagen Kever uit Herbie, de Skyline uit The Fast and the Furious en ga zo maar door.

Gratis

Thumb Drift is gratis beschikbaar in de Google Play store en de Apple App Store.

Diensten

Nieuws

Autobedrijf Van Slooten Urk B.V. officieel Erkend Duurzaam

Autobedrijf van Slooten Urk b.v. is sinds 24 augustus 2023 officieel Erkend Duurzaam gecertificeerd. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en is het bewijs dat wij als autobedrijf duurzaam ondernemen in alle facetten van de bedrijfsvoering heeft verankerd.

Lees meer...

Altijd welkom bij Van Slooten

Ook tijdens deze bijzondere tijden blijven wij zorgen voor uw mobiliteit.
Onze werkplaatsen, autobedrijf en autoschadebedrijf, zijn gewoon geopend voor reparatie en onderhoud aan uw auto.
Onze showroom (online) en ons showplein ( fysiek) zijn zoals altijd te bezoeken.

Lees meer...

Onderhoud

Rijdt u een leaseauto! Ook dan kunt u het onderhoud aan uw auto door Autobedrijf van Slooten laten uitvoeren. Het wisselen van zomer- en winterbanden is bij ons ook geen probleem en we kunnen de gewisselde banden voor u opslaan.

Lees meer...